Iin seurakunnan tiedote koronavirukseen liittyen

VOIMASSA 16.1. – 31.1.2022:

Jumalanpalvelukset sekä kirkolliset toimitukset (hautaan siunaaminen, avioliittoon vihkiminen ja kaste) ja seurakunnan muu tavanomainen uskonnollinen toiminta toimitetaan normaalisti kuitenkin säilyttäen turvavälit  toisiin ja hyvää käsihygeniaa noudattaen. Voimassa on myös voimakas kasvomaskisuositus. (väkimäärärajoitukset: Iin kirkko 80 ja Kuivaniemen kirkko 50 henkilöä, Oijärven kyläkirkko 25 henkilöä ja Väli-Olhavan seurakuntatalo 20 henkilöä). Iin kirkon jumalanpalvelukset lähetetään myös nettiradion kautta (linkki: https://iinsrk.radiotaajuus.fi:9004/iinkirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä).

Kirkolliset toimitukset toimitetaan normaalisti kuitenkin niin, että läsnä kirkoissa voi olla edellä esitetyt kirkkojen väkimäärät ja seurakunnan muissa tiloissa väkimäärä pidetään mahdollisimman pienenä.

Seurakunnan työntekijät ovat käytettävissä keskustelua, sielunhoitoa ja yksityistä ehtoollista varten.

Tapani Ruotsalainen
kirkkoherra