Rippikouluviikonloput

Jokainen ryhmä kokoontuu ennen kesän intensiivijaksoa omaan viikonloppuunsa, jossa mm. suunnitellaan ja toteutetaan messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Iin kirkkoon. Kesä 1 ja päiväkoulun lauantait pidetään Karhun leirikeskuksessa ja sunnuntait seurakuntatalolla ja kirkossa. Kesä 2 ryhmä kokoontuu Kuivaniemen srk-talolla. Päiviin kuuluu ruokailu.

Kesä 1

Lauantaina 16.3. klo 10-15 Karhun leirikeskuksessa os. Leirikeskuksentie 28.

Sunnuntaina 17.3. klo 9-14 Iin kirkko ja srk-talo

Kesä 2

Lauantaina ja sunnuntaina 6.-7.4. klo 10-15 Kuivaniemen srk-talo, kyyti Iistä klo 9.15 srk-talolta

Päiväkoulu

Lauantaina 27.4. klo 10-15 Karhun leirikieskus, Leirikeskuksentie 28

Sunnuntaina 28.4. klo 9-14 Iin kirkko ja srk-talo

IiGospel

Perjantaina 25.1. klo 18-20.30 Rysällä (Iin urheilijoiden talo, Asematie 170). Ovet avataan klo 17.30 ja rippikoululaisia pyydetään tulemaan paikalle hyvissä ajoin!

Tapahtumassa ovat mukana koomikko Mikko Vaismaa, House Band, lapsi- ja nuorisotyöntekijä Niina Männistö Alajärveltä sekä gospelbändi NNS.

Tapahtumaan on bussikuljetus Kuivaniemestä. Lähtö klo 17 Kievarilta ja n. 17.20 Olhavan koulun pysäkki. Paluukyyti lähtee tapahtuman päätyttyä n. klo 20.30.

Korvaavat tilaisuudet

Sunnuntaina 24.3. klo 18 Iin kirkossa Marian päivän konsertti yhteisvastuun hyväksi

Keskiviikkona 27.3. klo 18 Iin kirkossa puhallinorkesterin konsertti

Gospelmessut ja perhekirkot

Torstaina 21.2. klo 18 gospelmessu Iin kirkossa

Sunnuntaina 14.4. klo 10 perhemessu Iin kirkossa

Sunnuntaina 14.4. klo 12 perhekirkko Kuivaniemen kirkossa

Perjantaina 3.5. klo 18 gospelmessu Iin kirkossa

Nuorten kynttiläkirkot

Joka kuun viimeinen torstai klo 18 seurakuntatalon kappelissa. Kynttiläkirkko on lyhyt ja rento ehtoollishetki, jossa lauletaan, rukoillaan, hiljennytään ja tietenkin vietetään ehtoollista yhdessä. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta gospelmessu TAI nuorteniltamerkin.

Diakonia- ja lähetysralli

Rippikoulun teemapäivä diakonian ja lähetyksen ympärillä lauantaina 9.2.

klo 9-11 Syysripari ja päivärippikoulu

klo 12-14 Kesä 1 ja muualla käyvät sukunimen mukaan A-L

klo 14.30-16.30 Kesä 2 ja muualla käyvät sukunimen mukaan M-Ö sekä kuivanimeläiset muualla käyvät.

Kyyti Kuivaniemestä lähtee klo 13.45 Kievarilta ja n. klo 14.05 Olhavan koulun pysäkiltä. Takaisin tilaisuuden päätyttyä.

JOS OLIT POIS DIAKONIA- JA LÄHETYSRALLISTA, sinulla on mahdollisuus korvata tilaisuus TORSTAINA 28.2. klo 18-20 Iin seurakuntatalolla. Ohjelmassa nuorten kynttiläkirkko, jonka jälkeen Yhteisvastuuilta.

Kirkkoseikkailun korvaus

Kirkkoseikkailu korvautuu jumalanpalveluksella ja tehtävillä, jotka saat pyytämällä kirkosta. Voit myös tulostaa tehtävät täältä. Tehävien palautus oman ryhmän nuorisotyönohjaajalle.