Rippikoulun etätehtäviä

Rippikoulujen yhteiset kokoontumiset ovat toistaiseksi peruttu 13.4. asti, joten tässä korvaavia tehtäviä. Rippikouluviikonlopun tehtäväpakettiin kuuluu Miksi rippikouluun? Kirkkoseikkailu ja jumalanpalvelus. Muualla rippikoulun käyvät tekevät vain kirkkoseikkailun ja jumalanpalveluksen. Jos sinulla puuttuu useampia JP-merkkejä, osallistut myös useampaan nettijumalanpalvelukseen.

Jumalanpalvelus

Voit osallistua jumalanpalvelukseen netin kautta tai katsoa jumalanpalvelustallenteita Youtubesta tai Yle Areenasta ja tekemällä linkin takaa löytyvät tehtävät.

Jumalanpalvelustehtävät

Gospelmessu / perhekirkon korvaavia jumalanpalveluksia:

Afrikkalainen gospelmessu Kalannin kirkosta

Maata Näkyvissä festarien jumalanpalvelus

Jouluaaton perhekirkko Kangasalan kirkosta.

Miksi rippikouluun?

Tämän tehtäväosuuden tarkoituksena on hieman miettiä, miksi olet tullut rippikouluun sekä antaa meille ohjaajille hieman tietoa, kuka sinä olet.

Miksi rippikouluun tehtävä

Kirkkoseikkailu

Tässä tehtävässä on tarkoitus tutustua kirkkoon rakennuksena. Muistele siis omaa kotikirkkoasi, kun teet tehtäviä. Käytä tiedonhakuun apuna myös esim. näitä seurakunnan nettisivuja.

Kirkkoseikkalu tehtävä

Musiikkitapahtuma

Voit korvata oheisella tehtävällä joulunajan musiikkitilaisuuden tai IiGospel -tapahtuman.

Musiikkitapahtuma tehtävä

Diakonia- ja lähetysralli

Jos olit pois 22.2. pidetystä diakonia- ja lähetysrallista, tässä korvaustehtävä.

Diakonia- ja lähetysrallin tehtävä