Perhejumalanpalvelus

Perhejumalanpalvelus on tavallista jumalanpalvelusta lyhyempi ja perhemessussa huomioidaan eri tavoin erityisesti lapset.  Lapsia voi olla jumalanpalveluksessa myös erilaisissa tehtävissä. Perhejumalanpalveluksessa lauletaan lasten virsiä ja kaikki saavat osallistua laululeikkeihin ja muihin eri kerroilla vaihtuviin seurakunnan osuuksiin. Aikuiset voivat halutessaan tuoda lapset siunattaviksi ehtoollisen aikana. Kirkon ovella on kirkkokavereita, pehmoleluja, lapsi saa ottaa kirkkokaverin mukaansa penkkiin jumalanpalveluksen ajaksi. Jumalanpalveluksen jälkeen on kirkkomehut ja - kahvit. Lapset saavat kirkkopassiin tarran, kolme tarraa kerättyään lapsi saa kirkkolahjan.

Perhejumalanpalveluksia on 5-6 kertaa vuoden aikana, ajankohdat ilmoitetaan seurakunnan sivuilla ja Rantapohja-lehdessä.

Mikkelinpäivän, lasten ja enkelien päivän, perhemessu on su 30.9. klo 10.00 Iin kirkossa. Kuivaniemeltä järjestetään kuljetus, ilmoittautuminen kuljetukseen 24.9. mennessä puh.0400-541319. Perhemessussa laulaa Iin seurakunnan lapsikuoro ja Jakkukylän lapset. Messun jälkeen on kirkkokahvit ja mehut. LÄmpimästi tervetuloa perhemessuun!

 

Tervetuloa kaikki perheet, aikuiset ja lapset !

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto
p. 0400 541 319
irmeli.hietapelto@evl.fi