Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, yhdessä oloa, leikkiä, laululeikkejä, askartelua ja kuulumisten vaihtoa. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain. Helatorstaiviikolla 20 ei ole perhekerhoja.

Iin perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 Iin seurakuntalon ( Puistotie 3) kerhohuoneessa, sisäänkäynti talon takaa joen puolelta.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Jakkukylän kerhopäivät ovat 15.2. , 15.3.. ja 19.4. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

KESÄPERHEKERHOT

Iissä Pappilan pihassa ( Pappilantie 16) ma 30.5. , ke 1.6. , ma 6.6. ja ma 13.6. klo 10-12. Kesäperhekerhon ohjelmassa on ulkoleikkejä ja yhdessäoloa pappilan pihassa, askartelua ja makkaran paistoa. Kerhossa tarjotaan makkarat, keksiä ja mehua.

Kuivaniemellä seurakuntatalolla ( Maijalantie) ti 31.5. ja 7.6. klo 10-12. Kerhon ohjelmassa on leikkiä, yhdessäoloa ja askartelua. Kerhossa tarjotaan pieni välipala.

ISOVANHEMPIEN JA LASTENLASTEN KESÄKERHO ke 8.6. klo 10-12 Pappilan pihapiirissä ( Pappilantie 16). Kerhon ohjelmassa on ulkoleikkejä, yhdessäoloa pappilan pihassa, isovanhempien ja lastenlasten tehtävärata, askartelua ja makkaran paistoa. Kerhossa tarjotaan makkarat ja pientä välipalaa. Isovanhempien ja lastenlasten kesäkerhoon on ilmoittautuminen, ilmoittaudu seurakunnan nettisivujen kautta tai puh. 0400-541319.

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita, eikä jos perheessänne sairastetaan flunssaa/ koronaa. Tervetuloa kerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOIHIN!

LASTEN KIRJEPYHIS KIRJEKYYHKY

Kirjekyyhky lähettää lapselle oman kirjepyhäkoulupostin noin kerran kuukaudessa. Kirjekyyhkyn postissa on kertomus, mukavia tehtäviä, leikki, aiheeseen liittyvä askartelu ja tarra osallistumistauluun. Kirjepyhisposti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on maksuton. Postin voi tilata milloin vain ja näin pääset mukaan Kirjekyyhkyn kirjepyhäkouluun. Kun haluat, että lapsi saa postissa Kirjekyyhkyn pyhispostia, soita tai laita viesti 0400-541319 / irmeli.hietapelto@evl.fi , kerro viestissä lapsen nimi, ikä ja osoite. Tervetuloa kirjepyhikseen!

LASTEN ULKOILUKAVERI

Haluaisitko ulkoilukaverin lapsellsi? Pyydä seurakunnan ulkoilukaveri lapsesi kanssa ulkoilemaan! Ulkoilukaveritoimintaa järjestetään joka ma ja ti klo 9-13 välisenä aikana. Lastenohjaaja tai perhetyöntekijä voi tulla ulkoilemaan lasten kanssa kotipihallenne tai leikkipuistoon. Yhteinen ulkoiluaika on kerrallaan noin 1 tunti/ perhe tai perheen kanssa sovittu aika. Ulkona leikitään ja touhutaan yhdessä, ulkoilun lopuksi lasten kanssa luetaan viikon Lasten Raamatun aiheeseen liittyvä kuvakirja ja lapset saavat kotiin värityskuvan tai muun pienen kivan jutun. Kun haluat ulkoilukaverin lapsellesi, soita edellisellä viikolla perjantaihin klo 13 mennessä puh.040-5562025 tai 0400-541319. Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua, kun perheessä ollaan terveenä ( jos perheenjäsen on sairaana tai altistunut koronalle, silloin ulkoilukaveritoimintaan ei voi osallistua). Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua perheestä kaikenikäisiä lapsia yksi lapsi tai useampia lapsia!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto