Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Haminan ja Kuivaniemen seurakuntatalolla kerran viikossa. Oijärvellä perhekerho kokoontuu joka toinen viikko. Kerhoissa askarrellaan, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Välillä juodaan kahvia- ja mehua. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 seurakuntatalolla päiväkerhohuoneessa. Syksyn ensimmäinen perhekerho pe 17.8.  Pe 7.9. osallistumme lasten syyskirkkoon Iin kirkossa klo 9.30, perhekerho ei kokoonnu kerhohuoneessa, koulujen syyslomaviikolla pe 26.10. ei ole perhekerhoa.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie. Syksyn ensimmäinen perhekerho on to 16.8. Poikkeuksia syksyn aikana: perhekerho ei kokoonnu to 23.8. ja to 13.9. Ma 10.9. klo 10 lasten syyskirkko Kuivaniemen kirkossa, perhekerholaiset tervetuloa mukaan!

Olhavassa perhekerho kokoontuu kerran kuukaudessa maanataisin klo 10-12 Yli-Olhavan seurakuntatalolla.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho ti 11.9. , 9.10., 13.11. klo 10-12.  Ke 12.12.  jouluretki Iin kirkkoon lasten joulukirkkoon, jonka jälkeen kerhon omaa jouluista ohjelmaa. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA kaikki vanhat ja uudet kerholaiset!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto