Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, yhdessä oloa, leikkiä, laululeikkejä, askartelua ja kuulumisten vaihtoa. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.  Syksyn kerhot alkavat Iissä 19.8. , kokonnumme tällä kertaa seurakuntatalon leikkipuistossa, ohjelmassa yhteistä ohjelmaa ja ulkoleikkejä, vapaata leikkiä ja yhdessäoloa puistossa. Sateella kerho on sisällä kerhohuoneessa. 26.8. alkaen perhekerho kokoontuu seurakuntatalon kerhohuoneessa. Kuivaniemen perhekerhon syksyn kokoontumiset alkavat 25.8.

Iin perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 Iin seurakuntalon ( Puistotie 3) kerhohuoneessa, sisäänkäynti talon takaa joen puolelta.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Jakkukylän syksyn kerhopäivät ilmoitetaan myöhemmin. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita. Jos perheessänne sairastetaan, tule kerhoon sitten, kun olette parantuneet! Tervetuloa kerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOIHIN!

LASTEN KIRJEPYHIS KIRJEKYYHKY

Kirjekyyhky lähettää lapselle oman kirjepyhäkoulupostin noin kerran kuukaudessa. Kirjekyyhkyn postissa on kertomus, mukavia tehtäviä, leikki, aiheeseen liittyvä askartelu ja tarra osallistumistauluun. Kirjepyhisposti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on maksuton. Postin voi tilata milloin vain ja näin pääset mukaan Kirjekyyhkyn kirjepyhäkouluun. Kun haluat, että lapsi saa postissa Kirjekyyhkyn pyhispostia, soita tai laita viesti 0400-541319 / irmeli.hietapelto@evl.fi , kerro viestissä lapsen nimi, ikä ja osoite. Tervetuloa kirjepyhikseen!

LASTEN ULKOILUKAVERI

Haluaisitko ulkoilukaverin lapsellsi? Pyydä seurakunnan ulkoilukaveri lapsesi kanssa ulkoilemaan! Ulkoilukaveritoimintaa järjestetään joka ma ja ti klo 9-13 välisenä aikana. Lastenohjaaja tai perhetyöntekijä voi tulla ulkoilemaan lasten kanssa kotipihallenne tai leikkipuistoon. Yhteinen ulkoiluaika on kerrallaan noin 1 tunti/ perhe tai perheen kanssa sovittu aika. Ulkona leikitään ja touhutaan yhdessä, ulkoilun lopuksi lasten kanssa luetaan viikon Lasten Raamatun aiheeseen liittyvä kuvakirja ja lapset saavat kotiin värityskuvan tai muun pienen kivan jutun. Kun haluat ulkoilukaverin lapsellesi, soita edellisellä viikolla perjantaihin klo 13 mennessä puh.040-5562025 tai 0400-541319. Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua, kun perheessä ollaan terveenä. Toimintaan voi osallistua perheestä kaikenikäisiä lapsia yksi lapsi tai useampia lapsia!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto