Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, yhdessä oloa, leikkiä, laululeikkejä, askartelua ja kuulumisten vaihtoa. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain. Syksyn kerhot ovat alkaneet, tervetuloa mukaan! Koululaisten syyslomaviikolla 43 perhekerhot eivät kokoonnu.

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12.00 Iin seurakuntatalolla.  Iin perhekerhossa pe 10.12. tarjolla joulupuuroa, puurotarjoilun vuoksi ilmoita tulostasi kerhoon ja puurolle perhekerhoissa tai 7.12. mennessä puh.0400-541319. Tervetuloa!

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12.00 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Jakkukylän kerhopäivät ovat 21.9. , 19.10. ja 16.11. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

Pikkutähtöset muskarikahvila kokoontuu Iissä Pappilassa ( Pappilantie 16) kerran kuukaudessa ti klo 10-11.30. Pikkutähtöset muskarikahvilapäivät ovat 7.9. , 5.10. , 2.11. ja 7.12. Muskarikahvilassa on noin puoli tuntia kestävä muskarihetki, jossa lauletaan, leikitään ja soitetaan rytmisoittimilla. Muskarihetken jälkeen yhdessäoloa, leikkiä ja tarjolla mehua ja keksiä. Tervetuloa!

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita, eikä jos on altistunut koronalle.  Kerhoissa toimimme voimassa olevien koronaohjeiden mukaisesti: maskisuositus yli 12-vuotiaille, pidämme turvaväliä toisiin perheisiin ja pesemme kädet kerhoon tullessa sekä ennen välipalaa.  Tervetuloa kerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOIHIN!

LASTEN KIRJEPYHIS KIRJEKYYHKY

Kirjekyyhky lähettää lapselle oman kirjepyhäkoulupostin noin kerran kuukaudessa. Kirjekyyhkyn postissa on kertomus, mukavia tehtäviä, leikki, aiheeseen liittyvä askartelu ja tarra osallistumistauluun. Kirjepyhisposti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on maksuton. Postin voi tilata milloin vain ja näin pääset mukaan Kirjekyyhkyn kirjepyhäkouluun. Kun haluat, että lapsi saa postissa Kirjekyyhkyn pyhispostia, soita tai laita viesti 0400-541319 / irmeli.hietapelto@evl.fi , kerro viestissä lapsen nimi, ikä ja osoite. Tervetuloa kirjepyhikseen!

LASTEN ULKOILUKAVERI

Haluaisitko ulkoilukaverin lapsellsi? Pyydä seurakunnan ulkoilukaveri lapsesi kanssa ulkoilemaan! Ulkoilukaveritoimintaa järjestetään joka ma ja ti klo 9-13 välisenä aikana. Lastenohjaaja tai perhetyöntekijä voi tulla ulkoilemaan lasten kanssa kotipihallenne tai leikkipuistoon. Yhteinen ulkoiluaika on kerrallaan noin 1 tunti/ perhe tai perheen kanssa sovittu aika. Ulkona leikitään ja touhutaan yhdessä, ulkoilun lopuksi lasten kanssa luetaan viikon Lasten Raamatun aiheeseen liittyvä kuvakirja ja lapset saavat kotiin värityskuvan tai muun pienen kivan jutun. Kun haluat ulkoilukaverin lapsellesi, soita edellisellä viikolla perjantaihin klo 13 mennessä puh.040-5562025 tai 0400-541319. Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua, kun perheessä ollaan terveenä ( jos perheenjäsen on sairaana tai altistunut koronalle, silloin ulkoilukaveritoimintaan ei voi osallistua). Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua perheestä kaikenikäisiä lapsia yksi lapsi tai useampia lapsia!

PERHEIDEN ADVENTIN HEIJASTINPOLKU PE 26.11. klo 15- LA 27.11. klo 15 välisenä aikana  Pappilan pihapiirissä ( Pappilantie 16)

Tervetuloa adventin heijastinpolulle! Heijastinpolku on ulkona pappilan pihapiirissä. Voit kiertää heijastinpolun omatoimisesti sinulle sopivaan aikaan perjantain klo 15- lauantain klo 15 välisenä aikana. Pappilan pihasta saat polulle käyttöösi taskulampun ( tai voit ottaa oman taskulampun mukaan), taskulampun kanssa voit etsiä pihasta heijastimia ja rasteja. Rasteilla pääset tekemään adventtiin ja joulun odotukseen liittyviä tehtäviä. Polulta saatte mukaan myös perheen yhteisen adventtiaskartelun, jonka voitte kotona askarrella yhdessä. Tervetuloa!                                                                             Sisätiloissa toteutettava perheiden tapahtuma on siirretty myöhempään ajankohtaan koronatilanteen huononemisen vuoksi.

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto