Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä Haminan ja Kuivaniemen seurakuntatalolla kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa askarrellaan, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Välillä juodaan kahvia- ja mehua. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 seurakuntatalolla päiväkerhohuoneessa. Koululaisten syyslomaviikolla pe 25.10. ei ole perhekerhoa.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie. Syksyn ensimmäinen kerho on to 15.8.  Syskyn aikana poikkeuksellisesti kerho ei kokoonnu seurakuntatalolla 5.9. , osallistumme lasten syyskirkkoon Kuivaniemen kirkossa klo 10. Koulujen syyslomaviikolla to 24.10. ei ole perhekerhoa. Syksyn kerhokausi päättyy lasten joulukirkkoon ma 9.12. klo 10.00 Kuivaniemen kirkossa, joulukirkon jälkeen kerhon joulujuhla seurakuntatalolla.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho ti 10.9. , 8.10.  ja 12.11.  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA kaikki vanhat ja uudet kerholaiset!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto