Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä Haminan ja Kuivaniemen seurakuntatalolla kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa askarrellaan, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Välillä juodaan kahvia- ja mehua. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 seurakuntatalolla päiväkerhohuoneessa.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

HUOM! Tulethan kerhoon vain terveenä!

KAIKKI PERHEKERHOT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI, ILMOITAMME MYÖHEMMIN, MILLOIN KERHOT JATKUVAT.

NETTIPERHEKERHOSSA voit katsoa ja kuunnella viikottain vaihtuvan Raamatun kertomuksen ja askarrella kotona kerhon askartelun. Nettiperhekerhosta löydät myös viikon kerhoaiheeseen liittyvän leikki-idean. Tervetuloa mukaan nettiperhekerhoon!

PERHETYÖN viikoittain vaihtuvan KIRJEEN pääset lukemaan sivussa olevasta linkistä AJANKOHTAISTA PERHETYÖSSÄ

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto