Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä Haminan ja Kuivaniemen seurakuntatalolla kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa askarrellaan, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Välillä juodaan kahvia- ja mehua. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 seurakuntatalolla päiväkerhohuoneessa.

Tervetuloa perhekerholaiset lasten joulukirkkoihin Iin kirkkoon ti 10.12. ja ke 11.12. klo 9.30!  Pe 13.12. klo 10 -12 vietämme jouluperhekerhoa seurakuntatalolla, kerhossa on jouluista ohjelmaa ja jouluaskartelu, tarjotaan joulupuuroa. Lämpimästi tervetuloa! Joulun jälkeen perhekerho jatkuu viikolla 2  pe 10.1. Taivaan Isän siunaamaa joulun aikaa!

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie.  Syksyn kerhokausi päättyy lasten joulukirkkoon ma 9.12. klo 10.00 Kuivaniemen seurakuntatalolla, joulukirkon jälkeen kerhon joulujuhla ja joulupuuro. Joulun jälkeen perhekerho jatkuu viikolla 2 to 9.1. Taivaan Isän siunaamaa joulun aikaa!

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho ti 21.1. , 18.2. , 24.3. ja 21.4.  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA kaikki vanhat ja uudet kerholaiset!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto