Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä Haminan ja Kuivaniemen seurakuntatalolla kerran viikossa. Olhavassa ja Jakkukylässä perhekerho kokoontuu kerran kuukaudessa. Kerhoissa askarrellaan, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Välillä juodaan kahvia- ja mehua. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 seurakuntatalolla päiväkerhohuoneessa. Kevään perhekerhot ovat päättyneet. Syksyn ensimmäinen perhekerho kokoontuu pe 16.8. klo 10-12 Pukkisaaren majalla ( Konintie 393). Tässä kerhossa leikimme ulkoleikkejä, askartelemme ja paistamme makkaraa nuotiolla. Sateen sattuessa kerhoilemme sisällä Pukkisaaren mökissä. Seuraavalla viikolla 23.8. perhekerho kokoontuu seurakuntatalolla kerhohuoneessa.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie. Syksyn ensimmäinen kerho on to 15.8.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho ti 10.9. , 8.10.  ja 12.11.  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

Kesäperhekerho kokoontuu Pukkisaaren majalla ( Konintie 393) ke 29.5. , ma 3.6. , ke 5.6. ja ke 12.6. klo 10-12 ja Kuivaniemen seurakuntatalolla to 6.6. klo 10-12. ( Kuivaniemen kerhon retki perheiden päiväleirille Karhuun ma 10.6., ilmoittaudu puh.0400-5413191).

Kesäperhekerhojen ohjelmassa on mukavaa yhteistä tekemistä, askartelua, leikkiä, lapsille sopiva hartaus ja tarjotaan välipalaa. Pukkisaaressa paistamme makkaraa nuotiolla. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset vanhempien, isovanhempien tai tutun aikuisen kanssa!

Syksyllä perhekerhot jatkuvat viikolla 33. Aurinkoista, Taivaan Isän siunaamaa kesää!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA kaikki vanhat ja uudet kerholaiset!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto