Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain. PERHEKERHOT JATKUVAT ELOKUUSSA, KESÄKUUSSA ULKOILU-KESÄKERHOHETKET. MUKAVAA JA TAIVAAN ISÄN SIUNAAMAA KESÄÄ KAIKILLE!

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12.00 Iin seurakuntatalolla. Kerhon ohjelmassa leikkiä, yhdessäoloa, askartelua, laululeikkejä ja mukavaa yhteistä tekemistä.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12.00 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie. Kerhon ohjelmassa on leikkiä, yhdessäoloa, askartelua, laululeikkejä ja mukavaa yhteistä tekemistä.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita, eikä jos on altistunut koronalle.  Tervetuloa kerhoon!

PERHEIDEN ULKOILU-KESÄKERHOHETKET pappilan pihassa ma 31.5. ja 7.6. klo 10-11 sekä Kuivaniemen seurakuntatalon pihassa to 3.6. ja 10.6. klo 10-11. Kerhohetkien ohjelmassa on ulkoleikkejä, yhdessäoloa ja voit kiertää Pikkuhiiren rastit. Tule mukaan vain terveenä! Säävaraus, sateella kerhohetket on peruttu. Tervetuloa!

PIKKUHIIREN RASTIT pappilan pihassa. Lähde liikkeelle ja ulkoilemaan, tule kiertämään Pikkuhiiren rasteja, ihmettelemään Pikkuhiiren kertomuksia ja selvittämään hauskoja tehtäviä! Rastit löytyvät pappilan pihapiiristä ( Pappilantie 16). Voit kiertää rastit oman aikataulun mukaan silloin, kun sinulle sopii. Rastit on suunnattu lapsille ja perheille. Pikkuhiiren kesärasteilla ihmetellään kasvua. Tervetuloa!

PIKKUKERHO-haluaisitko lapselle omaa pikkukerhopostia seurakunnasta? Pikkukerhokirjeessä on lapselle pieniä tehtäviä, askartelutehtävä ja kertomus, jonka voi lukea yhdessä aikuisen kanssa. Pikkukerhoposti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Pikkukerhopostia lähetetään tänä keväänä noin kerran kuukaudessa kotiosoitteeseen, pikkukerhoposti on maksuton. Jos haluat pikkukerhopostia, ilmoita siitä perhetyöntekijälle puh.0400-541319. Pikkukerho tuo lapselle terveiset kotiseurakunnasta, tervetuloa mukaan!

NETTIPERHEKERHOSSA voit katsoa ja kuunnella viikottain vaihtuvan Raamatun kertomuksen ja askarrella kotona kerhon askartelun. Nettiperhekerhosta löydät myös viikon kerhoaiheeseen liittyvän leikki-idean. Tervetuloa mukaan nettiperhekerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOIHIN!

Perhetyöntekijä