Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.

Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-11.30  pappilassa ja pappilan pihassa ( Pappilantie 16). Kerhon ohjelmassa on hartaus, yhdessäoloa, leikki- ja toimintapisteitä pappilassa ja sään salliessa myös pappilan pihalla.

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-11.30 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie. Kerhon ohjelmassa on hartaus, leikkiä ja yhdessäoloa. Halukkaille on kerhon lopussa ulkoleikki seurakuntatalon pihalla.

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita, eikä kahteen viikkoon ullkomaan matkan jälkeen eikä jos on altistunut koronalle.  Tervetuloa kerhoon!

NETTIPERHEKERHOSSA voit katsoa ja kuunnella viikottain vaihtuvan Raamatun kertomuksen ja askarrella kotona kerhon askartelun. Nettiperhekerhosta löydät myös viikon kerhoaiheeseen liittyvän leikki-idean. Tervetuloa mukaan nettiperhekerhoon!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto