Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, yhdessä oloa, leikkiä, laululeikkejä, askartelua ja kuulumisten vaihtoa. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain. 
 

Iin perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 Iin seurakuntalon ( Puistotie 3) kerhohuoneessa, sisäänkäynti talon takaa joen puolelta. 

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie.  

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Jakkukylän kevään kerhopäivät ovat 17.1., 7.2. , 21.3. ja 2.5.. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon!

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita. Jos perheessänne sairastetaan, tule kerhoon sitten, kun olette parantuneet! Tervetuloa kerhoon!

VIIKOLLA 20 ei ole perhekerhoja, tervetuloa lasten kevätkirkkoon Iin kirkkoon 15.5. klo 9.30 ja 16.5. klo 9.30, Kuivaniemen kirkkoon 11.5. klo 10.00 !

LA 13.5. KLO 14-16 PERHETAPAHTUMA SEURAKUNTATALON PIHASSA ( Puistotie 3, Ii), mukavaa tekemistä lapsille ja koko perheelle! Suurin osa tapahtuman pisteistä on ilmaisia, osasta pieni maksu. Ota oma pehmolelusi mukaan ja tuo se pehmoneuvolaan ja pollkuautoradalle! Tervetuloa!

PE 26.5. ei ole Iin perhekerhoa.

KESÄPERHERHEKERHOT kokoontuvat Iin pappilan pihassa ( Pappilantie 16) klo 10-12 ma 29.5. , ke 31.5. , ma 5.6. ja ke 14.6. Kesäkerhojen ohjelmassa on ulkoleikkejä, yhdessäoloa pappilan pihapiirissä, askartelua ja makkaranpaistoa nuotiolla. Kerhossa tarjotaan makkarat ja pientä välipalaa.

PERHEIDEN KESÄRETKI KARHUN LEIRIKESKUKSEEN ( Leirikeskuksentie 28) ma 12.6. klo 10-12 , kokoonnumme leirikeskuksessa, tulo omin kyydein. Ohjelmassa on ulkoilua ja leikkiä leirikeskuksen alueella. Pääsemme yllätyspolulle ja herkuttelemme retkieväillä, retkellä tarjotaan eväät.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOIHIN!

 

 

 

LASTEN KIRJEPYHIS KIRJEKYYHKY

Kirjekyyhky lähettää lapselle oman kirjepyhäkoulupostin noin kerran kuukaudessa. Kirjekyyhkyn postissa on kertomus, mukavia tehtäviä, leikki, aiheeseen liittyvä askartelu ja tarra osallistumistauluun. Kirjepyhisposti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on maksuton. Postin voi tilata milloin vain ja näin pääset mukaan Kirjekyyhkyn kirjepyhäkouluun. Kun haluat, että lapsi saa postissa Kirjekyyhkyn pyhispostia, soita tai laita viesti 0400-541319 / irmeli.hietapelto@evl.fi , kerro viestissä lapsen nimi, ikä ja osoite. Tervetuloa kirjepyhikseen!

 

LASTEN ULKOILUKAVERI

Haluaisitko ulkoilukaverin lapsellesi? Pyydä seurakunnan ulkoilukaveri lapsesi kanssa ulkoilemaan! Ulkoilukaveritoimintaa järjestetään aamupäivisin perheen kanssa sovittuna aikana. Lastenohjaaja tai perhetyöntekijä voi tulla ulkoilemaan lasten kanssa kotipihallenne tai leikkipuistoon. Yhteinen ulkoiluaika on kerrallaan noin 1 tunti/ perhe tai perheen kanssa sovittu aika. Ulkona leikitään ja touhutaan yhdessä, ulkoilun lopuksi lasten kanssa luetaan viikon Lasten Raamatun aiheeseen liittyvä kuvakirja ja lapset saavat kotiin värityskuvan tai muun pienen kivan jutun. Kun haluat ulkoilukaverin lapsellesi, soita edellisellä viikolla perjantaihin klo 13 mennessä puh.040-5562025 tai 0400-541319. Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua, kun perheessä ollaan terveenä. Toimintaan voi osallistua perheestä kaikenikäisiä lapsia yksi lapsi tai useampia lapsia! 

 

                                                                           

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto
p. 0400 541 319
irmeli.hietapelto@evl.fi