Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, yhdessä oloa, leikkiä, laululeikkejä, askartelua ja kuulumisten vaihtoa. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain. 
 

Iin perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-12 Iin seurakuntalon ( Puistotie 3) kerhohuoneessa, sisäänkäynti talon takaa joen puolelta. 

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-12 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie. Kuivaniemen perhekerhoon on ilmoittautuminen. Ilmoittaudu torstain kerhoon puh.0400-541319 viimeistään saman viikon keskiviikkona. 

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti 16.1., 13.2., 19.3. ja 23.4.  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. 

TERVETULOA PERHEKIRKKOON Iin kirkkoon su 7.4. klo 15.00. Perhekirkko on tavallista lyhyempi, lapsia ajatellen suunniteltu jumalanpalvelus, jossa on mukana laululeikkejä. Perhekirkossa saamme yhdessä ihmetellä, mitä Pietarin kalastusreissulla tapahtui. Perhekirkon jälkeen on yhteinen ruokailu seurakuntatalolla ( ateria on ilmainen ja vauvoille tarjolla myös soseruokaa), lapset pääsevät onkimaan ja askartelemaan. Tule mukaan yhteiseen perhekirkkoon ja ruokailuhetkeen, lämpimästi tervetuloa!

Iltaperhekerho Iin seurakuntatalon kerhohuoneessa ti 16.4. klo 17.30-19.00

Perheiden iltamuskari su 17.3. ja su 9.6. klo 17.30-18.30 Iin pappilassa, Pappilantie 16. Pajunkissamuskarissa 17.3. leikitään, soitetaan ja lauletaan, lopuksi yhteinen iltapala ja pajunkissakaakaota. Tervetuloa!

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita. Jos perheessänne sairastetaan, tule kerhoon sitten, kun olette parantuneet! Tervetuloa kerhoon!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA PERHEKERHOIHIN!

 

 

 

 

 

 

LASTEN KIRJEPYHIS KIRJEKYYHKY

Kirjekyyhky lähettää lapselle oman kirjepyhäkoulupostin noin kerran kuukaudessa. Kirjekyyhkyn postissa on kertomus, mukavia tehtäviä, leikki, aiheeseen liittyvä askartelu ja tarra osallistumistauluun. Kirjepyhisposti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja se on maksuton. Postin voi tilata milloin vain ja näin pääset mukaan Kirjekyyhkyn kirjepyhäkouluun. Kun haluat, että lapsi saa postissa Kirjekyyhkyn pyhispostia, soita tai laita viesti 0400-541319 / irmeli.hietapelto@evl.fi , kerro viestissä lapsen nimi, ikä ja osoite. Tervetuloa kirjepyhikseen!

 

LASTEN ULKOILUKAVERI

Haluaisitko ulkoilukaverin lapsellesi? Pyydä seurakunnan ulkoilukaveri lapsesi kanssa ulkoilemaan! Ulkoilukaveritoimintaa järjestetään aamupäivisin perheen kanssa sovittuna aikana. Lastenohjaaja tai perhetyöntekijä voi tulla ulkoilemaan lasten kanssa kotipihallenne tai leikkipuistoon. Yhteinen ulkoiluaika on kerrallaan noin 1 tunti/ perhe tai perheen kanssa sovittu aika. Ulkona leikitään ja touhutaan yhdessä, ulkoilun lopuksi lasten kanssa luetaan viikon Lasten Raamatun aiheeseen liittyvä kuvakirja ja lapset saavat kotiin värityskuvan tai muun pienen kivan jutun. Kun haluat ulkoilukaverin lapsellesi, soita edellisellä viikolla perjantaihin klo 13 mennessä puh.040-5562025 tai 0400-541319. Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua, kun perheessä ollaan terveenä. Toimintaan voi osallistua perheestä kaikenikäisiä lapsia yksi lapsi tai useampia lapsia! 

 

                                                                           

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto
p. 0400 541 319
irmeli.hietapelto@evl.fi