Lastenkirkko

Lastenkirkkoon kutsutaan kaikenikäisiä lapsia ja hoitajia päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja eskareista. Lastenkirkkoon ovat tervetulleita kaikki perheet, perhekerholaiset ja päiväkerholaiset. Lastenkirkko on lasten oma kirkko, joka on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen ja jossa lapset saavat osallistua jumalanpalveluksen toteuttamiseen erilaisissa tehtävissä. Lastenkirkkoja järjestetään Iin kirkossa ja Kuivaniemen kirkossa keväällä, syksyllä ja joulun aikaan.

Lasten syyskirkko on Kuivaniemellä ma 10.12. klo 10.00. Lasten joulukirkot Iin kirkossa ovat ke 12.12. klo 9.30 ja pe 14.12. klo 9.30. Lapset voivat halutessaan askarrella etukäteen aaseja, enkeleitä, tähtiä tai sydämiä. Askartelut voi ottaa kirkkoon mukaan.Tervetuloa!

Tervetuloa lastenkirkkoon!