Lastenkirkko

Lastenkirkkoon kutsutaan kaikenikäisiä lapsia ja hoitajia päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja eskareista. Lastenkirkkoon ovat tervetulleita kaikki perheet, perhekerholaiset ja päiväkerholaiset. Lastenkirkko on lasten oma kirkko, joka on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen ja jossa lapset saavat osallistua jumalanpalveluksen toteuttamiseen erilaisissa tehtävissä. Lastenkirkkoja järjestetään Iin kirkossa ja Kuivaniemen kirkossa keväällä, syksyllä ja joulun aikaan.

Lasten syyskirkko on Kuivaniemellä to 5.9. klo 10.00. Lasten syyskirkot Iin kirkossa ovat ti 3.9. klo 9.30 ja ke 4.9.  klo 9.30. Lasten syyskirkossa kuulemme kertomuksen Nooan arkista, lapset voivat halutessaan ott kirkkoon mukaan oman pehmoeläimen. Tervetuloa!

Tervetuloa lastenkirkkoon!