Lastenkirkko

Lastenkirkkoon kutsutaan kaikenikäisiä lapsia ja hoitajia päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja eskareista. Lastenkirkkoon ovat tervetulleita kaikki perheet, perhekerholaiset ja päiväkerholaiset. Lastenkirkko on lasten oma kirkko, joka on suunniteltu erityisesti lapsia ajatellen ja jossa lapset saavat osallistua jumalanpalveluksen toteuttamiseen erilaisissa tehtävissä. Lastenkirkkoja järjestetään Iin kirkossa ja Kuivaniemen kirkossa keväällä, syksyllä ja joulun aikaan.

Lasten joulukirkko on Kuivaniemellä ma  9.12. klo 10.00 seurakuntatalolla. Lasten joulukirkot Iin kirkossa ovat ti 10.12. klo 9.30 ja ke 11.12.  klo 9.30. Halutessaan lapset voivat etukäteen askarrella tähtiä, tähdet voi ottaa mukaan joulukirkkoon. Tervetuloa!

Tervetuloa lastenkirkkoon!