Taloustoimisto

Taloustoimistossa voit tavata talouspäällikön tai taloussihteerin ja heidän kanssa voit asioida, kun sinulla on kysyttävää esim.

• hallinnollisten asioiden valmisteluun ja esittelyyn
  • tontinvuokriin
  • metsien, kiinteistöjen ja hautausmaiden hoitoon
  • tonttialueiden hallintaan liittyen

Taloushallinnon tehtävänä on tuottaa seurakunnan tavoitteiden saavuttamisessa tarvittavaa informaatiota ja palveluja. Tehtäväalueita ovat mm. suunnittelupalvelut, asioiden valmistelu hallintoelimille, kirjanpito, palkkalaskenta, maksuliikenne, laskutus sekä kiinteistöjen ja hautausmaiden isännöintipalvelut. Varainhoitotehtäviin kuuluvat mm. seurakunnan varojen hoitaminen sekä metsien, huoneistojen hoito ja tonttialueiden hallinta.

Laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/
Iin seurakunta
++3187++

00026 Basware

verkkolaskutusosoite: 003701851616

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen:

kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDFtiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ]. Jos lähetätte laskun sähköpostitse, lisätietoa löydätte osoitteesta https://kb.basware.com/fi/node/908.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Helka Tapio puh. 040 742 4651.

Y-tunnus: 0185161-6

Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut
Taloustoimisto on avaoinna ma-pe klo 9.00 - 15.00
taloussihteeri
Taloustoimisto on avoinna ma-pe klo 9.00 - 15.00.

mm kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus, hautojen hoidot, haudanhoitosopimukset, osto-ja myyntireskontrat, tontivuokrasopimusten ylläpito ja uusiminen, kolehtien ja avustusten tilitykset

Taloushallinnossa voit tavata talouspäällikön tai taloussihteerin ja heidän kanssa voit asioida kun sinulla on kysyttävää esim.

• metsien hoitoon
  • tonttialueiden hoitoon liittyen

Taloushallinnon tehtävänä on tuottaa seurakunnan tavoitteiden saavuttamisessa tarvittavaa informaatiota ja palveluja. Tehtäväalueita ovat mm. suunnittelupalvelut, asioiden valmistelu hallintoelimille, kirjapito, palkkalaskenta, maksuliikenne, laskutus sekä kiinteistöjen ja hautausmaiden isännöintipalvelut. Varainhoitotehtäviin kuuluvat mm. seurakunnan varojen hoitaminen sekä metsien, tonttialueiden ja huoneistojen hoito.

Helka Tapio

taloussihteeri
Taloustoimisto on avoinna ma-pe klo 9.00 - 15.00.

• metsien hoitoon
  • tonttialueiden hoitoon liittyen