Nuortenillat

Nuortenillat ovat kaikille nuorille avoimia ohjelmallisia iltoja, joita pidetään Iin Pappilassa ja Kuivanimen Majakassa. Nuortenilloissa seurataan kirkkovuotta sekä ajankohtaisia teemoja nuorten maailmasta. Lopuksi kahvittelua ja vapaata oleskelua. HUOM! Koronarajoituksista johtuen nuorteniltoihin voi osallistua korkeintaan 20 henkeä kerrallaan.

Kesän nuortenillat

Torstaisin klo 17.30-20

10.6. Pappila, 17.6. Karhu (saunakamppeet mukaan!), 24.6. Pappila

Majakalla kuun viimeinen torstai klo 15.30-17

Lautapeli-iltapäivät

Tykkäätkö pelata erilaisia lautapelejä? Oletko kyllästynyt Afrikan tähteen ja Kimbleen? Haluaisitko viettää mukavan iltapäivän rennossa seurassa uusia (tai vanhoja tuttuja) pelejä pelaillen?

Jos vastasit edes yhteen kysymyksen KYLLÄ, olet erittäin tervetullut pelailemaan seurakuntatalon kerhohuoneeseen joka toinen sunnuntai. Iltapäivää ohjaavat Laura ja Markus, joilla on huima varasto erilaisia lautapelejä. Voit tulla mukaan koko ajaksi tai oman aikataulusi mukaan. Alle 10-vuotiaat vanhemman tai isomman sisaruksen seurassa. Kahvia ja pullaakin tarjotaan.

Lautapeli-iltapäivät Iin srk-talon kerhohuoneessa sunnuntaisin klo 14-17

Kevään ajat ilmoitetaan tammikuun aikana!

Lisätietoja: Laura Koivisto p. 045-1261873 tai nuorisotyönohjaaja Katri p.0400-882315

Iin seurakunnan isosia 2015