Kouluikäisten toiminta on toistaiseksi tauolla koronavirustilanteen vuoksi. Ilmoitamme toiminnan jatkumisesta myöhemmin.

"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen."  Ps. 91:11-12.

Tervetuloa nettikerhoon!

Uusi nettikerhovideo ilmestyy sivun oikeaan laitaan joka maanantai ja torstai. Luvassa on mm. kokkailuja, liikuntaa sekä askartelua!

Katso kerhonohjaajien tekemä video ja touhua mukana!

Aiempien kerhojen videot voit katsoa alla olevista linkeistä:

Kokkikerho 21.4.2020

Liikuntakerho 23.4.2020

Askartelukerho 27.4.2020

Kokkikerho 30.4.2020

Liikuntakerho 4.5.2020

Askartelukerho 7.5.2020

Kokkikerho 11.5.2020

Liikuntakerho 14.5.2020

Liikuntakerho 18.5.2020

Puuhakerho 25.5.2020

Mitä tekis, kun ei oo mitään tekemistä?

Viikoittain vaihtuvan teeman mukaisia toimintavinkkejä löytyy täältä. Aiheina mm. hyvä olo, ihme sekä minä ja muut.

Käy tutustumassa Ttilaan!

TTila on Youtube-kanava, jossa on kouluikäisten lasten ja nuorten ajatuksia, kysymyksiä sekä heidän itse tekemiään videoita.

Ttilan sivut löytyvät täältä.

Monenlaista puuhaa Päkän ja Pulmun kanssa!

Lasten kirkon sivuilta löytyy monenlaista kivaa tekemistä. Käy kurkkaan täältä.

Seiskojen iltapäivä on tauolla

Tule viettämään aikaa yhdessä ystäviesi ja uusien tuttavuuksien kanssa Iin seurakuntatalon kerhotilaan. Tarjolla evästä sekä yhteistä ohjelmaa pelailun, askartelun ja leipomisen merkeissä.

Tervetuloa!