Iin seurakuntatalo

Haminan seurakuntatalo

Puistotie 3, 91100 Ii

Iin seurakuntatalo

Iin seurakuntatalolla yläkerrassa sijaitsevat kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, kappeli, diakoniatoimisto, seurakuntasali sekä työhuoneita ja alakerrassa joen puolella kerhotilat sekä nuorisotilat.

Vuokrattavat tilat

Seurakuntasalissa voi järjestää perhejuhlia esim. muistotilaisuuksia, ristiäisiä, hääjuhlia ja syntymäpäiväjuhlia. Kappelissa voi järjestää kasteen, vihkimisen sekä pienimuotoisen kokouksen. Lisätietoja ja varaukset kirkkoherranvirastostaHinnasto löytyy täältä.

Puistotie 3, 91100 Ii

KIRKKOKUORO

Laulamme 3-4-äänisiä virsiä ja hengellisiä lauluja. Uudet laulajat ovat tervetulleita. Lisätietoja kanttori Eija Savolaiselta.

Puistotie 3, 91100 Ii

KIRKKOKUORO