Tiedote koronavirukseen liittyen

Jumalanpalvelukset toimitetaan normaalisti hyvää käsihygeniaa noudattaen.  Iin kirkon jumalanpalvelukset lähetetään myös nettiradion kautta (linkki: https://iinsrk.radiotaajuus.fi:9004/iinkirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä).

Kirkolliset toimitukset (hautaan siunaaminen, avioliittoon vihkiminen ja kaste) toimitetaan normaalisti kuitenkin hyvää käsihygeniaa noudattaen.

Seurakunnan muussa tavanomaisessa uskonnollisessa toiminnassa  noudataan samojan turvallisuusohjeita kuin jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa.

Seurakunnan työntekijät ovat käytettävissä keskustelua, sielunhoitoa ja yksityistä ehtoollista varten.

Iin seurakunnan suunnitelma lähikontaktien aiheuttamien tartunnan riskin ehkäisemiseksi on nähtävillä seurakunnan toimipaikossa.

Tapani Ruotsalainen
kirkkoherra

Auttaa voit:

* anna lahjasi kolehtihaaviin
* Lähetä tekstiviesti JOULU10 numeroon 16155 (arvo 10€)
*Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 61408
*Lahjoita verkossa: www.kauneimmatjoululaulut.fi