Isostoiminta

Isostoiminta on seurakunnan järjestämää toimintaa rippikoulun käyneille nuorille. Isostoimintaan kuuluu isoskoulutus, jonka tarkoituksena on kouluttaa uusia ja reippaita isosia seurakunnan leiritoimintaan. Iin seurakunnan isoskoulutus on kaksivuotinen; ensimmäisenä vuonna käydään enemmän teoriaa, toisena vuonna käytäntöä. 

Isoskoulutuksessa opetellaan leirillä tarvittavia taitoja; harjoitellaan hartauden tai raamisten pitämistä, ryhmän ohjaamista tai leikkien vetämistä, mutta myös jokapäiväisessä elämässä tarvittavia ihmissuhdetaitoja tai vaikkapa ensiapua. Voit tulla mukaan koulutukseen, vaikka et haluaisikaan mukaan leireille. Isoskoulutuksessa opituista taidoista on varmasti hyötyä ja iloa tulevaisuudessa ilman leirikokemustakin.  

Ilmoittaudu mukaan isostoimintaan!

 

 

Isostoiminnan syksy

26.8. Nuorisotyön startti kirkossa klo 17.30 alkaen. Aloitamme yhteisellä kynttiläkirkolla, jonka jälkeen infoa tulevasta ja jatkot Pappilassa. Tule ilmoittautumaan mukaan toimintaan!

3.-5.9. Isos- ja kerhonohjaajaleiri Karhussa. Ohjelmassa koulutusta, mutta myös rentoa yhdessäoloa! Ilmoittaudu mukaan tästä!

3.10. Isostelua 10-synttäreillä. 

6.11. Retki OuluGospeliin. Aikataulu tarkentuu myöhemmin!

9.12. Nuorten joulujuhla Iin srk-talolla klo 17.30

Koulutukseen kuuluu myös vähintään 2 nuorteniltaa syksyllä.

 

"Onko tämä pakollista?" Kysytään usein. Ei ole, mutta aktiivisuudesta palkitaan :)