Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluihin ilmoittautuminen on päättynyt! Voit kuitenkin jälki-ilmoittautua, jolloin sinut sijoitetaan ryhmään, jossa on vielä tilaa. Kesä 1 ryhmä on täynnä!

Kaikkien rippikoulun käyvien pitää ilmoittautua omaan seurakuntaan, vaikka osallistuisikin järjestön (esimerkiksi Rauhanyhdistyksen tai Herättäjä-yhdistyksen) järjestämään rippikouluun. Ilmoittaudu tällöin muualla rippikoulun käyväksi.

Ilmoittaudu Iin seurakunnan rippikouluihin.

Ilmoittaudu muualla rippikoulun käyväksi.

Kuljetukset: Seurakunta järjestää kuljetuksen päivärippikoululaisille ja syysriparilaisille Kuivaniemestä ja Olhavasta, mikäli osallistujia sieltä on vähintään viisi / ryhmä.

Rippikouluryhmäsi

Tieto rippikouluryhmästä lähetetään huoltajan sähköpostiin viimeistään viikolla 38 loppuun mennessä.

Rippikouluinfo

Rippikouluinfoja järjestetään ryhmille jumalanpalveluksien yhteydessä seuraavasti:

Su 26.9. klo 10 Iin kirkossa syysripari ja päivärippikoulu

Su 17.10. klo 10 Iin kirkossa kesä 1, kesä 2 ja muualla rippikoulun käyvät

Su 17.10. klo 12 Kuivanimen kirkossa Kuivaniemen rippikoululaiset

Infossa käydään läpi rippikoulujen yhteiset kokoontumiset sekä yleistä infoa rippikoulun käymisestä, sekä jaetaan merkintäkortit.

Rippikoululaisia

Nina Peltola