Rippikouluun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin alkaa maanantaina 2.9. klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona 11.9. klo 23.59.

Kaikkien rippikoulun käyvien pitää ilmoittautua omaan seurakuntaan, vaikka osallistuisikin järjestön (esimerkiksi Rauhanyhdistyksen tai Herättäjä-yhdistyksen) järjestämään rippikouluun.

Ilmoittaudu Iin seurakunnan rippikouluihin.

Ilmoittaudu muualla rippikoulun käyväksi

Kuljetukset: Seurakunta järjestää kuljetuksen päivärippikoululaisille ja syysriparilaisille Kuivaniemestä ja Olhavasta, mikäli osallistujia sieltä on vähintään viisi / ryhmä.

Rippikouluryhmäsi

Alustava tieto rippikouluryhmästä lähetetään huoltajan sähköpostiin viikolla 37. Lopullinen ryhmäjako julkaistaan rippikoulusunnuntaina, jossa jokaisen rippikoulun aloittavan on oltava paikalla, myös niiden jotka käyvät rippikoulunsa muualla kuin Iin seurakunnan järjestämässä rippikoulussa. Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan.

• Iin kirkossa su 22.9.2018 klo 10
  • Kuivaniemen kirkossa su 22.9.2018 klo 12.00

Aloitamme jumalanpalveluksella, jonka jälkeen ryhmäjaot.

Rippikouluinfo

Jokaiselle ryhmälle on oma rippikouluinfo, jossa käydään läpi käytännön asioita sekä jaetaan seurakuntayhteysjakson merkintäkortit. Info on tarkoitettu nuorille ja huoltajille.

Rippikoululaisia

Katri Sillanpää