Rippikouluun ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouihin alkaa maanantaina 7.9. klo 9.00 ja päättyy sunnuntaina 20.9. klo 23.59.

Kaikkien rippikoulun käyvien pitää ilmoittautua omaan seurakuntaan, vaikka osallistuisikin järjestön (esimerkiksi Rauhanyhdistyksen tai Herättäjä-yhdistyksen) järjestämään rippikouluun.

Ilmoittaudu Iin seurakunnan rippikouluihin.

Ilmoittaudu muualla rippikoulun käyväksi.

Kuljetukset: Seurakunta järjestää kuljetuksen päivärippikoululaisille ja hiihtolomariparilaisille Kuivaniemestä ja Olhavasta, mikäli osallistujia sieltä on vähintään viisi / ryhmä.

Rippikouluryhmäsi

Tieto rippikouluryhmästä lähetetään huoltajan sähköpostiin syyskuun loppuun mennessä.

Rippikouluinfo

Rippikouluinfoja järjestetään ryhmille jumalanpalveluksien yhteydessä seuraavasti:

Su 11.10. klo 10 Iin kirkossa hiihtolomaripari ja päivärippikoulu

Su 1.11. klo 10 Iin kirkko kesä 1 ja kesä 2 JA klo 12 Kuivaniemen kirkko kuivaniemen rippikoululaiset

Su 15.11. klo 10 Iin kirkko muualla rippikoulun käyvät

Infossa käydään läpi rippikoulujen yhteiset kokoontumiset sekä yleistä infoa rippikoulun käymisestä, sekä jaetaan merkintäkortit.

Rippikoululaisia

Katri Sillanpää