Avoimet työpaikat Iin seurakunnassa

Iin seurakunnassa haettavana

Toimistosihteerin määräaikainen virka 31.12.2023 asti

Iin kunnassa on asukkaita noin 10000 ja Iin seurakunnassa jäseniä noin 8200. Ii on luonnonkaunis pitäjä Perämeren rannalla. Seurakunta kuuluu Oulun hiippakuntaan. Ouluun on matkaa vajaa 40 kilometriä.

Toimistosihteerin virkatehtäviin kuuluu kirkkoherran viraston tehtävät: mm. sähköisen (Katrina) varausjärjestelmän ylläpito, toimituksiin ja tilaisuuksiin liittyvät varaukset, asiakaspalvelu ja tiedottaminen (n.50%) sekä vapaaehtoistyönkoordinaattorin ja lähetyssihteerin tehtävät (n.50%). (Virkaa hakiessa voi myös neuvotella tehtäväalueiden osa-aikaisesta hoitamisesta).

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta, hyviä asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, hyviä ATK-taitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.  Seurakunnallinen tutkinto, kokemus seurakuntatyöstä ja seurakunnallisen toiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimeen valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 502 mukainen ja virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti osoitteeseen: www.iinseurakunta.fi 26.9.2022 kello 15.00 mennessä.

Tiedustele lisää: kirkkoherra Tapani Ruotsalainen p. 040 515 7633 tai talouspäällikkö Tapani Huhta p. 0400-341 473

Hae virkaa