Iin seurakunnassa haettavana seurakuntamestarin toimi:

Iin kunnassa on asukkaita noin 10000 ja Ii seurakunnassa jäseniä noin 8400. Iin on luonnonkaunis pitäjä Perämeren rannalla. Seurakunta kuuluu Oulun hiippakuntaan. Ouluun on matkaa vajaa 40 kilometriä.

Suntion toimen pääasiallinen sisältö on:

Suntion tehtävät (pääpaikkana Kuivaniemi): kirkollisten toimituksien valmistelu, kirkollisten toimituksien sujuvuudesta huolehtiminen. Hautausmaihin liittyvät tehtävät: Hautapaikkojen näyttäminen ja selvittäminen, hautakarttojen ja -kortistojen ylläpitäminen, hautauksen aikaiset toimet kuten ohjaaminen hautaan ja peittämisen valvominen, hautausmaiden kunnossapito, puutarhatyöt hautausmaalla ja hauta-alueiden suunnittelu, haudankaivuusta ja haudanpeitosta huolehtiminen.  Seurakunnan kiinteistöihin liittyvät tehtävät: kiinteistöjen hoito ja huolto sekä pienimuotoiset korjaus- ja huoltotyöt. Muut tehtävät: kiinteistötyöt ja muut mahdolliset tehtävät esimiehen ohjeistuksen mukaan.  Toimen hoitoon kuuluu sijaistamisia koko Iin seurakunnan alueella.

Toimeen valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hyvät ATK-taidot ja kokemus kiinteistöautomatiikasta katsotaan eduksi. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimeen valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen.

Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä seurakunnan toiminnan tuntemusta.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukainen. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti osoitteeseen: www.iinseurakunta.fi 29.10.2018 kello 15.00 mennessä.

Tiedustele lisää: talouspäällikkö Simo Paakkola p. 0400-341 473 tai kirkkoherra Tapani Ruotsalainen p. 040 515 7633

HAKUAIKA ALKAA: 27.9.2018 00.00

Hae tointa