Avoimet työpaikat Iin seurakunnassa

Iin seurakunnassa haettavana seuraavia työpaikkoja:

 

Kausityöntekijät hautausmaille

Haemme Iin seurakunnan hautausmaille ja kiinteistönhoitoon koko- ja osa-aikaisia kausityöntekijöitä kesäksi 2023. Työ sisältää hautausmaiden hoitohautojen hoitoa ja viheralueiden hoitotöitä mm. nurmikon leikkausta, trimmeröintiä, kesäkukkien hoitoa, rikkaruohojen kitkentää ja lehtien haravointia sekä mahdollisesti myös kiinteistönhoidon tehtäviä seurakunnan kiinteistöillä. Tehtäviin kuuluu myös nuorten kesätyöntekijöiden ohjaus ja perehdytys.

Työjaksot sijoittuvat välille 2.5.-31.10.2023

Työsuhteiden pituus vaihtelee 2–6 kuukauden välillä. Työt alkavat touko-kesäkuussa.

Edellytämme 18 vuoden ikää. Ajokortti ja oma auto sekä kokemus puutarhatöistä ja niihin kuuluvista koneista katsotaan eduksi. Arvostamme puutarha-alan koulutusta. Odotamme kausityöntekijöiltä positiivista asennetta, täsmällisyyttä sekä yhteistyökykyä.

Työn hoitamisen edellytyksenä on kyky ja halu fyysiseen ulkoilmatyöhön, innostuva ja ahkera työote sekä ryhmätyötaidot.

Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat surutyötä tekeviä omaisia varten ja työntekijän käytöksen tulee olla hautausmaalla kävijöitä kunnioittava.

Viikkotyöaika vaihtelee välillä 10 h - 38 h 15 minuuttia. Työaika sijoittuu arkisin klo 7–15.30 välille.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa: www.iinseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat viimeistään 15.3.2023.

Tiedusteluihin vastaa: talouspäällikkö Tapani Huhta p. 040-681 2815, sähköposti tapani.huhta@evl.fi

 

Haku on päättynyt ja hakijoille pyritään ilmoittamaan päätös mahdollisimman pian!

 

Hautausmaan kesätyösetelityöntekijät

Haemme 2004–2007 syntyneitä iiläisiä nuoria Iin seurakunnan hautausmaille (Iin Kruununsaari, Olhava, Kuivaniemi, Oijärvi, Jakkukylä) määräaikaisiin (60 h) työsuhteisiin kesä-elokuun väliselle ajalle.

Tehtäviin kuuluvat hautausmaan ja hoitohautojen hoito- ja kunnossapitotyöt. Töitä voidaan tehdä myös muilla seurakunnan kiinteistöillä. Työssä tarvitaan positiivista asennetta, kykyä ja halua fyysiseen ulkotyöhön sekä täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä.

Kesätyöntekijät haravoivat lehtiä ja roskia, istuttavat kasveja, leikkaavat ruohoa yms. Lapio, ruohonleikkuri, harava ja kottikärryt ovat siis yleisimmät työvälineet.

Hautausmaalle töihin tulevan tulee huomioida, että hautausmaat ovat surutyötään tekeviä omaisia varten ja työntekijän käytöksen tulee olla hautausmaalla kävijöitä kunnioittava.

Viikkotyöaika vaihtelee välillä 10–30 tuntia. Työaika sijoittuu arkisin klo 7–15.00 välille.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa: www.iinseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat viimeistään 15.3.2023.

Tiedusteluihin vastaa: talouspäällikkö Tapani Huhta p. 040-681 2815, sähköposti tapani.huhta@evl.fi

 

Haku on päättynyt ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta sähköpostilla 31.3.2023 mennessä.

 

 

Kirkko-opas

Iin seurakunta hakee 18 vuotta täyttänyttä kielitaitoista kirkko-opasta kesäksi 2023 määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.6. – 6.8.2023. Työaika voi olla myös lyhyempi esim. 1 kk tai joka toinen viikko, ilmoita toiveesi hakemuksessasi.

Tehtävät edellyttävät hyvää kielitaitoa, kiinnostusta kirkkotaiteeseen ja hyvää kykyä yleisön palvelemiseen. Tehtävät sisältävät kirkon esittelyä ja pienimuotoisia siivous- ja puutarhatöitä.

Palkka: Palkkaus KirVESTES:n työehtosopimus nuorten kausityöntekijöiden sekä opiskelijoiden ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkauksen mukainen palkka, 1400,00 € /kk.

Sijoituspaikka: Iin kirkko

Työaika: 35 h/vko

Hakuaika: 1.2. – 15.3.2023.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa: www.iinseurakunta.fi/info-ja-asiointi/avoimet-tyopaikat  viimeistään 15.3.2023.

Lisätiedot: kirkkoherra Tapani Ruotsalainen p. 040-515 7633 ja talouspäällikkö Tapani Huhta p. 040 681 2815

 

Haku on päättynyt ja hakijoille pyritään ilmoittamaan päätös mahdollisimman pian!