Avoimet työpaikat Iin seurakunnassa

Kirkko-opas Iin kirkkoon

Iin seurakunta hakee 18 vuotta täyttänyttä kielitaitoista kirkko-opasta kesäksi 2021 määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.6. – 8.8.2021.

Tehtävä

Tehtävät edellyttävät hyvää kielitaitoa, kiinnostusta kirkkotaiteeseen ja hyvää kykyä yleisön palvelemiseen. Tehtävät sisältävät kirkon esittelyä ja pienimuotoisia siivous- ja puutarhatöitä.

Palkka

Palkkaus KirVESTES:n työehtosopimus nuorten kausityöntekijöiden sekä opiskelijoiden ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkauksen mukainen palkka, 1300,00 € /kk.

Sijoituspaikka: Iin kirkko

Työaika: ma-pe, 7 h/pv, 35 h/vko

Hakeminen

Hakuaika: 26.2. – 15.3.2021.

Hakemukset pyydämme ensisijaisesti sähköisen rekrytointipalvelumme kautta www.iinseurakunta.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hakemuslomakkeen voi palauttaa myös osoitteeseen: Iin seurakunta, taloustoimisto, Puistotie 3, 91100 Ii. Hakemus tulee olla perillä 15.3.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätiedot:

kirkkoherra Tapani Ruotsalainen p. 040-515 7633

Kesäsetelityöpaikkojen suosio yllätti!

Iin seurakunnan hautausmaille on tulevalle kesälle ollut todella runsaasti hakijoita, mutta valitettavasti emme pysty ottamaan töihin, kuin tietyn määrän ja kaikki paikat on nyt täytetty. (Mutta tilanne voi muuttua ja) jos haluat ilmoittautua varasijalle, niin voit tehdä sen laittamalla sähköpostia tai soittamalla.

Lisätietoja seurakunnan nuorten kesätyöllistämisestä antaa talouspäällikkö Tapani Huhta p. 040-6812815 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@evl.fi .