Avoimet työpaikat Iin seurakunnassa

Seurakuntamestarin toimen hakeminen 2.9.2021 - 10.10.2021

Iin seurakunnassa on haettavana seurakuntamestarin toimi:

Iin kunnassa on asukkaita noin 10000 ja Iin seurakunnassa jäseniä noin 8200. Ii on luonnonkaunis pitäjä Perämeren rannalla. Seurakunta kuuluu Oulun hiippakuntaan. Ouluun on matkaa vajaa 40 kilometriä.

Seurakuntamestarin toimen pääasiallinen sisältö on:

Suntion tehtävät: kirkollisten toimituksien valmistelu, kirkollisten toimituksien sujuvuudesta huolehtiminen. Hautaustoimen tehtävät: Hautapaikkojen näyttäminen ja selvittäminen, hautakarttojen ja -kortistojen ylläpitäminen, hautauksen aikaiset toimet kuten ohjaaminen hautaan ja peittämisen valvominen, hautausmaiden kunnossapito, puutarhatyöt hautausmaalla ja hauta-alueiden suunnittelu, haudankaivuusta ja haudanpeitosta huolehtiminen. Kiinteistönhoidon tehtävät: kiinteistöjen siivous/hoito ja huolto sekä pienimuotoiset korjaus- ja huoltotyöt, kiinteistöautomatiikan ylläpitotehtävät, kulunvalvonta- ja hälytyslaitteiden ylläpitotehtävät. Muut tehtävät: pienimuotoisten tarjoilujen järjestämiset ja muut mahdolliset tehtävät esimiehen ohjeistuksen mukaan. Toimen toimipaikkana on Iin seurakuntatalo, mutta tehtävien hoitoon kuuluu tehtäviä koko Iin seurakunnan muissa toimipisteissä.

Edellytykset

Toimeen valittavalta edellytetään suntion ammattitutkintoa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hyvät ATK-taidot ja kokemus kiinteistöautomatiikasta katsotaan eduksi. Tehtävään sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimeen valittavan on oltava konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen.
Lisäksi edellytämme hyviä asiakaspalvelu-, tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä seurakunnan toiminnan tuntemusta.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmän 402 mukainen. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.1.2022.

Hakeminen

Hakemukset toimitetaan sähköisesti osoitteessa: www.iinseurakunta.fi 10.10.2021 kello 15.00 mennessä.

Tiedustele lisää:

Talouspäällikkö Tapani Huhta p. 040 681 2815 tai kirkkoherra Tapani Ruotsalainen p. 040 515 7633