Rippikoulut 2020

Syysripari

Rippileiri 19.-23.10.2019 (syysloma) Siikajoen Törmälässä. Lisäksi yhteisiä kokoontumisia leirin jälkeen. Konfirmaatio maaliskuussa 2020.

Päivärippikoulu

Kesä 1

Rippileiri kesäkuun ensimmäisellä viikolla Siikajoen Törmälässä.

Kesä 2

Rippileiri kesäkuun toisella viikolla Siikajoen Törmälässä.

Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta. Rippikoulukirjeen voit käydä lukemassa täältä.

Mikä on konfirmaatio?

Seurakuntayhteys -jakso

Rippikouluun kuuluu osana seurakuntayhteys, joka toteutuu osallistumalla seurakunnan toimintaan. Iin seurakunnassa se tarkoittaa

5 jumalanpalvelusta, joista osa on ryhmälle yhteisiä.

2 nuorteniltaa, joista toinen käydään yhdessä ryhmän kanssa ja toinen kevätkaudella.

1 kaikille rippikoululaisille yhteinen lähetys- ja diakoniapäivä

1 musiikkiteemapäivä

1 joulunajan musiikkitilaisuus

Merkinnät osallistumisesta kerätään omaan rippikoulukorttiin. Kirkossa kortit laitetaan niille tarkoitettuun koriin/laatikkoon ennen jumalanpalveluksen alkua. Muissa tilaisuuksissa toimitaan annettavien ohjeiden mukaan. Rippikoululaisen tehtävänä on huolehtia, että hän saa merkinnän osallistumisestaan tilaisuuteen.

Ulkoläksyt

löydät kuvaa klikkaamalla

Ulkoläksyt suoritetaan leirillä tai päiväkoulun opetusjaksoilla.

Katri Sillanpää
katri.sillanpaa(at)evl.fi