Rippikoulut 2021

Hiihtoloman urheilupainotteinen ripari

Leiri 6.-11.3. 2021 Pikku-Syötteellä. Konfirmaatio 21.3. Iin kirkossa. Leirimaksu 50€+20€=70€. Leirillä erilaisia liikunta-aktiviteetteja, jonka vuoksi hinta normaalia riparia kalliimpi. Hinta ei sisällä lasketteluvälinevuokraa.

Päivärippikoulu

Intesiivijakso hiihtolomalla (vko10, päivämäärät tarkentuvat myöhemmin). Konfirmaatio 28.3. Iin kirkossa. Päivärippikoulu on ilmainen.

Kesä 1 (yhdistelmä Ii-Kuivaniemi)

Rippileiri 7.-12.6.2021 Siikajoen Törmälässä. Konfirmaatio 13.6. Kuivaniemen kirkossa. Leirimaksu 50€.

Kesä 2

Rippileiri 13-18.6.2021 Siikajoen Törmälässä. Konfirmaatio 20.6. Iin kirkossa. Leirimaksu 50€.

Voit tulostaa INFO-kirjeen täältä.

Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta.

Mikä on konfirmaatio?

Seurakuntayhteysjakso

Rippikouluun kuuluu osana seurakuntayhteys, joka toteutuu osallistumalla seurakunnan toimintaan. Iin seurakunnassa se tarkoittaa

5 jumalanpalvelusta, joista osa on ryhmälle yhteisiä.

2 nuorteniltaa, joista toinen käydään yhdessä ryhmän kanssa ja toinen kevätkaudella.

1 kaikille rippikoululaisille yhteinen lähetys- ja diakoniapäivä

1 musiikkiteemapäivä

1 joulunajan musiikkitilaisuus

Merkinnät osallistumisesta kerätään omaan rippikoulukorttiin. Kirkossa kortit laitetaan niille tarkoitettuun koriin/laatikkoon ennen jumalanpalveluksen alkua. Muissa tilaisuuksissa toimitaan annettavien ohjeiden mukaan. Rippikoululaisen tehtävänä on huolehtia, että hän saa merkinnän osallistumisestaan tilaisuuteen.

Ulkoläksyt

löydät kuvaa klikkaamalla

Ulkoläksyt suoritetaan leirillä tai päiväkoulun opetusjaksoilla.

Katri Sillanpää
katri.sillanpaa(at)evl.fi