Apua ja tukea

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

diakonissa Sanna Karppinen p. 040 7376 955 (Ii ja Jakkukylä)

diakoni Piritta Aatsinki p. 040 7182 297 (Kuivaniemi, Oijärvi ja Olhava).

perhetyöntekijä Irmeli Hietapelto p. 0400 541 319

Kotikäynnit

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynnille voit pyytää pappia, diakoniatyöntekijää tai perhetyöntekijää. Kotikäynneillä halutaan kohdata ihmisiä, jotka eivät itse pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin. Voit aina pyytää seurakunnan työntekijää vierailemaan kotona, laitoksessa tai sairaalassa, joko juhlistamaan merkkipäivää tai muuten vain keskustelemaan elämän menosta. Toivomme kuitenkin, että pyynnöt tulevat tarpeeksi ajoissa.

Vuodeosasto ja terveyskeskussairaala

Seurakunnan työntekijät ovat säännöllisesti paikalla myös vuodeosastolla ja terveyskeskussairaalassa Iissä ja Kuivaniemellä.

Joka toinen torstai parittomina viikoina työntekijämme on Iin hoivaosastolla ja tulee käymään pyydettäessä potilaan luona.

Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

Tutustu Iissä tapahtuviin YV-tapahtumiin klikkaamalla kuvaa.

Kuva Irina Häyrynen