Vauva- ja taaperoryhmä

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-11.30

Ryhmä on 0-2 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu laululeikkipainotteinen perhekerho. Kerhossa on mahdollisuus jutteluun toisten vanhempien kanssa ja kerholaisten toiveiden mukaista ohjelmaa. Kokoonnumme pappilassa, Pappilantie 16. Kerhon ohjelmassa on laululeikkihetki ja juttelua vauva- ja taaperoperheen elämään liittyvistä aiheista. Voit ottaa mukaan vauvalle/ taaperolle oman lelun. Kerhossa tarjotaan pilttiä, mehua ja keksiä. Halutessasi voit ottaa kerhoon mukaan omia eväitä. Poikkeuksellisesti ryhmä ei kokoonnu 22.11. ja 13.12. Viikolla 49 kokoonnumme pe 8.12. klo 10-12 Iin seurakuntatalolle ( Puistotie 3) perhekerhon kanssa yhteiseen joulukerhoon, kerhossa tarjotaan joulupuuro. Tervetuloa mukaan lasten  lasten joulukirkkoon ke 13.12. klo 9.30 Iin kirkkoon. Kirkkohetki on puolen tunnin mittainen lasten oma joulukirkko. Halutessasi voitte askarrella etukäteen enkelin, enkelin voi ottaa mukaan kirkkoon!

HUOM! Tule kerhoon vain terveenä! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita. Jos perheessänne sairastetaan, tule kerhoon sitten, kun olette parantuneet!

Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa, olet lämpimästi tervetullut ryhmään ensimmäisen lapsesi tai useamman lapsen kanssa! 

 

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto
p. 0400 541 319
irmeli.hietapelto@evl.fi