Vauva- ja taaperoryhmä

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-11.30

Ryhmä on 0-2 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu laululeikkipainotteinen perhekerho. Kerhossa on mahdollisuus jutteluun toisten vanhempien kanssa ja kerholaisten toiveiden mukaista ohjelmaa. Kokoonnumme Iin seurakuntatalolla ( Puistotie 3) päiväkerhotilassa. Tilaan tullaan talon takaa, joen puolelta. Kerhon ohjelmassa on laululeikkihetki ja juttelua vauva- ja taaperoperheen elämään liittyvistä aiheista. Voit ottaa mukaan vauvalle/ taaperolle oman lelun. Kerhossa tarjotaan pilttiä, mehua ja keksiä. Halutessasi voit ottaa kerhoon mukaan omia eväitä. Vauva- ja taaperoryhmä aloittaa kokoontumisen ke 16.2. Ryhmä ei kokoonnu poikkeuksellisesti 18.5. , kevään viimeinen kokoontuminen on 25.5. Ryhmän kokoontumiset jatkuvat kesätauon jälkeen syksyllä. 

HUOM! Tule kerhoon vain terveenä! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita tai jos perheessänne sairastetaan koronaa/ flunssaa.

Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa, olet lämpimästi tervetullut ryhmään ensimmäisen lapsesi tai useamman lapsen kanssa! 

 

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto
p. 0400 541 319
irmeli.hietapelto@evl.fi