Vauva- ja taaperoryhmä

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-11.30

Ryhmä on 0-2 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu laululeikkipainotteinen perhekerho. Kerhossa on mahdollisuus jutteluun toisten vanhempien kanssa ja kerholaisten toiveiden mukaista ohjelmaa. Kokoonnumme Iin seurakuntatalolla ( Puistotie 3) päiväkerhotilassa. Tilaan tullaan talon takaa, joen puolelta. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ja ryhmä on maksuton. Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa, olet lämpimästi tervetullut ryhmään ensimmäisen lapsesi tai useamman lapsen kanssa! Syksyllä ensimmäinen kokoontuminen ke 22.8. Poikkeuksellisesti ryhmä ei kokoonnu 29.8. , 12.9. ja 24.10. Ke 12.9. on lasten syyskirkko Iin kirkossa klo 9.30, tervetuloa mukaan!

Tervetuloa vauva- ja taaperoryhmään!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto