Kaikenikäisille lapsille tarkoitettu pyhäkoulu kokoontuu Iin seurakuntatalolla alakerran kerhohuoneessa kerran kuukaudessa su klo 10-11 . Pyhäkoulupäivät ovat 7.4. ja 19.5. Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki, jossa hiljennytään, kuullaan Raamatun kertomuksia, lauletaan ja leikitään. Lapset saavat ossallistua eri tavoin. Lapsi voi osallistua pyhäkouluun yksin tai vanhemman, kummin tai isovanhemman kanssa. Tervetuloa!

Viikolla 21 perhekerhot ja vauva- ja taaperoryhmä eivät kokoonnu. Osallistumme lasten kevätkirkkoihin ke 22.5. ja pe 24.5. klo 9.30 Iin kirkossa ja to 23.5. klo 10.00 Kuivaniemen kirkossa. Tervetuloa!

PERHETAPAHTUMA LA 25.5. KLO 12-14 IIN SEURAKUNTATALOLLA, ohjelmassa erilaisia toimintapisteitä: sählytutka, jongleeraus-opetusta, pihaleikkejä, ongintaa, onnenpyörä ( 0,50 €), arvontaa ( 1€), askartelua, kasvomaalausta, buffetti, makkaranmyyntiä ( pieni maksu), paloauto paikalla. Tuotto yhteisvastuukeräykselle. Tervetuloa!