Kaikenikäisille lapsille tarkoitettu pyhäkoulu kokoontuu Iin seurakuntatalolla alakerran kerhohuoneessa kerran kuukaudessa su klo 10-11 . Pyhäkoulupäivät ovat 14.10., 18.11. ja 9.12. Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki, jossa hiljennytään, kuullaan Raamatun kertomuksia, lauletaan ja leikitään. Lapset saavat osallistua eri tavoin. Lapsi voi osallistua pyhäkouluun yksin tai yhdessä vanhemman, kummin tai isovanhemman kanssa. Tervetuloa!

Pe 1.3. klo 10 alkaen perhekerhon mäenlaskuretki, lasketaan mäkeä yhdessä Tikkasen pulkkamäessä, tarjolla retkieväitä. Voit ottaa mukaan oman pulkan tai liukurin, pakkasraja -15, jos kylmempää, kerho on seurakuntatalolla. Voit tulla suoraan Tikkasen pulkkamäkeen tai klo 10 seurakuntatalon pihaan, josta lähdemme yhdessä. Jos tarvitset kyytiä, ilmoita puh.0400-541319 to 28.2. mennessä. Tervetuloa!                                                                                                                                                                                     Koululaisten hiihtolomaviikolla 10 eivät kokoonnu perhekerhot eikä vauva- ja taaperoryhmä, tervetuloa seuraavalla viikolla kerhoon!