Perhetyön viikottain vaihtuva tervehdyskirje

Hyvää pääsiäistä!

Tänä keväänä vietämme pääsiäistä erilaisessa maailman tilanteessa kuin koskaan aikaisemmin elämämme aikana. Kuitenkin pääsiäisen sanoma rististä ja Jeesuksen ylösnousemuksesta on sama kuin ennenkin. Annetaan pääsiäisen sanoman tulla meitä lähelle ja koskettaa! Pohtisitko tämän pääsiäisen aikana mitä sinulle merkitsee pääsiäisen ilosanoma siitä, että Jeesus elää? Haluaisitko kirjoittaa vaikka muistiin ajatuksiasi. Mitä sinulle kuuluu tänä pääsiäisenä ja miten pääsiäisen sanoma koskettaa sinua?

Miten voisimme välittää pääsiäisen sanomaa lapsillemme? Miten voisimme perheessämme välittää lapsillemme luottamuksen rakastavaan Taivaan Isään? Lapsen ja aikuisen yhteiset Lasten Raamatun lukuhetket ovat hyviä hetkiä lapselle ja aikuiselle. Raamatun kertomusten lukeminen, iltarukous, lasten virret ja hengelliset laulut, osallistuminen seurakunnan toimintaan eri tavoin, lasten kanssa juttelu Raamatun kertomuksista ja heidän mielessään olevista kysymyksistä ovat hienoja tapoja välittää kristillistä sanomaa lapsille. Mitkä olisi teidän perheellenne sopiva tapa? Olisiko tässä tilanteessa, kun ollaan paljon kotona, mahdollisuus viettää aikaa lasten kanssa Raamatun kertomusten parissa?

On sanottu, että myös kodin lämmin ilmapiiri ja perheen yhdessäolo, yhteiset mukavat puuhat vahvistavat lapsen mielessä sanomaa rakastavasta Taivaan Isästä. Lapsi voi kokea tunteissaan, että olen tärkeä perheessäni, olen tärkeä myös Taivaan Isälle.

Vinkkinä Lasten Raamattusovellus (katso tarkemmin nettipäivä- ja perhekerhon vinkit) on yksi nykyajan lapsille tuttu tapa Raamatun kertomusten kuunteluun ja lukemiseen. Keksitään erilaisia tapoja välittää lapsille sanomaa Taivaan Isän huolenpidosta!

" Enkeli kääntyi naisten puoleen ja sanoi: Älkää pelätkö. Minä teidän, että te etsitte ristiinnaulittua Jeesusta. Ei Hän ole täällä, Hän on noussut  kuolleista." Matteus 28:5

Levollista ja Taivaan Isän siunaamaa pääsiäistä!

Iltarukous

Perhekerhot ja vauva- ja taaperoryhmä on toistaiseksi keskeytetty, ilmoitamme myöhemmin, milloin kerhotoiminta jatkuu.

Tänä vuonna kolme vuotta täyttävien synttäriperhekirkko ja kastettujen kirkkopyhä on tältä keväältä peruttu, järjestämme synttäriperhekirkon ja kastettujen kirkkopyhän myöhemmin, ajankohdasta ilmoitetaan.