Isos- ja kerhonohjaajaleiri

Leiri on tarkoitettu kaikille kerhonohjaajille ja uusille isosille, ja se pidetään 2.-4.9. Karhun leirikeskuksessa. Leirillä harjoitellaan ryhmänohjaustaitoja, suunnitellaan tulevia kerhoja ja pidetään tietenkin hauskaa! Leiri on ilmainen.

Ilmoittautumiset 28.8. mennessä. Lisätietoja Katrilta tai Ninalta!

 

Nuorten adventtileiri

Perinteinen nuortenleiri pidetään jälleen Siikajoen Törmälässä 2.-4.12. Ohjelmassa jouluisia juttuja, hiljentymistä, yhdessä tekemistä ja olemista sekä tietenkin legendaarinen piparkakkukisa! Ilmoittaudu 27.11. mennessä. Leirin hinta 20€ sis. kyydit, ruuat, majoituksen ja ohjelman. 

 

Retki Oulugospeliin

Lähde kuuntelemaan gospelia lauantaina 5.11. Retki on osa isostoimintaa ja eka vuoden isosille ilmainen, muilta 10€. Päivän ohjelma tarkentuu myöhemmin. Ilmoittautumiset 30.10. mennessä. 

 

Maata Näkyvissä -festarit 

Parin vuoden tauon jälkeen festarit ovat täällä taas! Lähde mukaan Suomen suurimmille kristillisille nuorisofestareille Turkuun 18.-19.11. Retki toteutetaan yhdessä Limingan seurakunnan kanssa. Retken hinta on 80€ sis. matkat, ruuat matkalla ja paikan päällä, festariliput ja majoituksen mukavasti koulun lattialla. Sitovat ilmoittautumiset 18.10. mennessä.

Nuoret kisailevat leirillä
Piparkakkujen leipomista

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Puistotie 3
91100 Ii

Varhaisnuorisotyö

nuorisotyönohjaaja
Puistotie 3
91100 Ii

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.