Special nuortenilta Tyrnävällä

Tiirnava is back! Lähde mukaan seurakuntarajat ylittävälle matkalle perunapitäjä Tyrnävälle! Luvassa hauskaa ohjelmaa, uusia kavereita ja tietenkin jotain syötävää. Lähtö klo 17 Iin seukkarilta ja paluu n. klo 22.30. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Nuorten matkaryhmän leiri

Iin ja Haukiputaan seurakunnat yhdistävät voimansa nuorten matkaprojektissa, joka starttaa yhteisellä leirillä Juumassa 26.-28.4. Leirille voivat lähteä mukaan kaikki matkaryhmästä kiinnostuneet, eikä se vielä velvoita sitoutumaan ryhmään. Leirillä tarkastellaan eri matkakohteita, tehdään päätös sekä ideoidaan varainkeruuta. Tämän lisäksi tietenkin ulkoillaan ja vietetään muuten rentoa leirielämää. Ilmoittaudu mukaan! Leirin hinta on 20€.

Nuorten matkaryhmä on reilun vuoden kestävä projekti, joka huipentuu yhteiseen ulkomaanmatkaan. Ryhmä päättää itse tulevan matkakohteen, matkan ajankohdan ja kerää itse tarvittavan matkakassan.

Lisätietoja Katrilta

Yö kirkossa 3.-4.5.

Nuorten kevätjuhlaa vietetään tänä vuonna kirkossa - läpi yön. Aloitamme gospelmessulla, jonka jälkeen yhteistä ohjelmaa ja iltapalaa. Illan päätteeksi kömmimme makuupusseihimme ja kokeilemme, miten uni tulee silmään vaikkapa kirkon käytävällä. Ilmoittautuminen tapahtumaan 1.4. alkaen täältä.

Isosleiri

Kaikkien kesällä isoseksi tulevien oma koulutusleiri Karhussa 17.-19.5. Leirillä käydään läpi lastenleirien ja riparien ohjelmat sekä harjoitellaan leirillä tarvittavia taitoja.

rantahyppy
Festariylöiseöä

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.