Nuorten joululeiri

Rentoa yhdessäoloa, joululahjojen valmistusta, hiljentymistä joulun sanoman äärellä ja tietenkin perinteinen piparkakkukisa! Leiri on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta. Ilmoittautumiset 3.12. mennessä. Käy lukemassa leirikirje ja tulosta osallistujakortti.

Retki Oulu Gospeliin

Teemme retken Oulu Gospeliin lauantaina 3.11. Esiintymässä tuolloin nns, Park7, kls. ja Save - siis kaikki suomigospelin huiput! Retken hinta on 10€, isoskoulutettaville ilmainen. Myös rippikoululaiset voivat lähteä mukaan! Ilmoittautumiset 19.10. mennessä. Käy lukemassa retkikirje ja tulosta ja täytä osallistujakortti!

Retki Maata Näkyvissä -festareille

Lähde mukaan pohjoismaiden suurimmille kristillisille nuorisofestreille Turkuun! Festarit pidetään 16.-18.11. Turun Gatorade Centerillä ja messukeskuksessa. Lähdemme matkaan perjantaina aamulla ja palaamme sunnuntaina myöhään. Retken hinta on 70€ ja siihen sisältyy matkat, liput festareille, ruokailut matkan aikana ja paikanpäällä sekä majoituksen mukavasti koulun lattialla. Sitovat ilmoittautumiset 19.10. mennessä. Lisätietoja nuorisotyönohjaajilta ja www.maatanakyvissa.fi.

 

rantahyppy
Festariylöiseöä
vs. nuorisotyönohjaaja
Puistotie 3
91100 Ii

Varkkatyö eli kouluikäiset n 7-14 -vuotiaat, rippikoulut. Yhteistyö koulujen kanssa.

nuorisotyönohjaaja
Puistotie 3
91100 Ii

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.