Jatkoripari

Leiri kaikille tämän vuoden rippikoululaisille; niille, jotka eivät toiveestaan huolimatta päässeet leirille, ja niille, jotka haluavat tulla fiilistelemään omaa ripariaan. Leirillä mukana nuorisotyönohjaajien lisäksi ainakin isosia, ja ehkä joku yllätysvieraskin... 

Leiri pidetään Siikajoen Törmälässä 25.-27.9. Ohjelmassa yhdessä tekemistä ja olemista, hiljentymistä, musiikkia, iltaohjelmaa ja tietenkin hyvää ruokaa. Ilmoittaudu mukaan, sillä paikkoja on rajallisesti! Etusijalla ilmoittautumisessa ovat tänä vuonna rippikoulun käyneet (myös syysriparilaiset). Leiri on kaikille ilmainen. 

Ilmoittautuminen

Rovastikunnallinen nuorten telttaleiri

Nyt kaikki vähänkään eränhenkiset ilmoittautumaan mukaan kesän mahtavimmalle leirille! Leiri pidetään 14.-16.8. Rokuan hienoissa maisemissa. Ohjelmassa mm. paintballia, köysilaskeutumista, melontaa, vaellusta, uintia, saunomista ja rentoa yhdessäoloa. Leirillä nukutaan puolijoukkueteltoissa, mutta ruokailut ovat leirikeskuksessa. Ilmoittatutumiset 4.8. mennessä. Leirin hinta on 20€. Iistä mukaan lähtee nuorisotyönohjaaja Katri.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

 

Leirillä
nuorisotyönohjaaja
Puistotie 3
91100 Ii

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.