Isos- ja kerhonohjaajaleiri 

Uusien isosten ja kerhonohjaajien koulutusleiri Karhussa 6.-8.9. Mukana myös muutamia vanhoja konkareita sekä tietenkin nuorisotyönohjaajat. Ilmoittautumalla isoseksi ja/tai kerhonohjaajaksi, ilmottaudut automaattisesti mukaan myös leirille.

 

Retki Oulu Gospeliin 2.11.

Lähde mukaan viettämään päivä kavereiden kanssa ja kuuntelemaan Suomen parasta gospelmusiikkia! Esiintymässä NNS, kls. sekä Juhani ja Save. Lisäksi kaikenlaista mukavaa tekemistä yhteisissä Majakoissa. Retken hinta on 10€, ja siihen sisältyy konserttiliput, matkat ja ruokailu. Isoskoulutuksessa oleville retki on ilmainen. Ilmoittautua voit täällä 17.10. mennessä!

Maata Näkyvissä festarit

Lähde mukaan pohjoismaiden suurimmille kristillisille nuorisofestareille! Festarit pidetään Turussa 15.-17.11. Ohjelmassa gospelmusiikkia laidasta laitaan sekä erilaista tekemistä pingiksestä sumopainiin. Retken hinta on 70€ ja siihen sisältyvät matkat, liput konsertteihin, majoitus koulun lattialla sekä ruokailut matkoilla ja festaripaikalla. Lisätietoja festareista tapahtuman nettisivuilta ja retkestä nuorisotyönohjaajilta. Ilmoittautumiset 18.10. mennessä. Myös rippikoululaiset voivat lähteä mukaan ja tapahtuma otetaan huomioon srk-yhteysjaksossa.

 

Nuorten adventtileiri

Vuoden viimeinen leiri vietetään jo perinteiseen tapaan Siikajoen Törmälässä 29.11.-1.12. Tällä leirillä vietetään aikaa rennosti yhdessä ja valmistaudutaan jouluun. Luvassa ainakin musisointia, ulkoilua, leikkejä ja pelejä sekä tietenkin huikea piparkakkukisa. Leirin hinta on 10€ sisältäen kaiken tarpeellisen. Ilmoittaudu mukaan 22.11. mennessä ja tule viettämään rento viikonloppu hyvässä seurassa!

 

 

Leirillä
konsertti
nuorisotyönohjaaja
Puistotie 3
91100 Ii

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.