Kutsu kuorolaulajaksi

Seurakunnan kuorotoiminta on yksi merkittävimmistä vapaaehtoistyön muodoista. Koko seurakunnan alueella toimii viisi vakituista kuoroa. Iissä toimii kirkkokuoro, naiskuoro ja lapsikuoro. Kuivaniemellä toimivat naiskuoro ja Hyryn nuoret laulajat.

Haluaisitko palvella laulamisella muita?

Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan!

Miksi kuoroon kannattaa tulla?

Kuorolaulu on tutkitusti monella tavalla elämänlaatua parantavaa. Kuorolaulua harrastaneilta iiläisiltä kysyttiin, mikä kuoroharrastuksessa on parasta. Naiskuorolaisten Jaana Pulkkisen ja Heidi Sääskilahden mielestä se on yhteisöllisyys. ”Pidän kuoroharrastuksesta, koska pitkän tauon jälkeen on taas päässyt laulamaan ilman liian kovaa tasovaatimusta ja samalla on ollut mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin eri-ikäisiin ihmisiin. Se on kiva asia paikkakunnalle muualta muuttaneena”, kehuu Sääskilahti. Kirkkokuorolaisetkin iloitsevat samasta asiasta: hyvä porukkahenki, yhdessä laulamisen ja juttelemisen ilo nousivat vastauksista esille. Kirkkokuorolainen Sirkka Nevalainen iloitsee, että ”on ihana toteuttaa omaa laulamisen unelmaa”. 14 vuotta kirkkokuorossa laulanut kuoron sihteerinä toimivaa Sisko Kurttilaa innostaa ”halu palvella seurakuntaa niillä vähäisillä kyvyillä, jotka on Luojalta lahjaksi saanut”. ”Kannattaa kokeilla!”, rohkaisee eräs kuorolainen.

Kiinnostuitko? Tervetuloa vaikka seuraamaan harjoituksia!
Lisätietoja kanttoreilta.