Papit

Papeilla ei ole varsinaista päivystysaikaa, joten meihin saa olla yhteyksissä kun on sen tarve. Mikäli emme pysty heti vastaamaan jätä viesti ja yhteystietosi niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja mm. jumalanpalveluksista löytyy Tapahtumat, kerhot ja ryhmät otsikon ja kirkollisista toimituksista  Perhejuhlat ja hautajaiset otsikon alta.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.