Iin seurakunta

Iin seurakunta käsittää laajan alueen Oulun rajalta Haukiputaalta aina Pudasjärven, Simon ja Ranuan kunnan rajoille saakka. Seurakuntaa palvelee kolme pappia, kaksi diakoniatyötekijää, kaksi kanttoria, perhetyöntekijä, kaksi nuorisotyönohjaaja, kaksi lastenohjaajaa ja heidän lisäkseen neljä toimistotyöntekijää ja neljä suntiota.

Mihin seurakuntaan kuulun?

Seurakuntasi määräytyy vakituisen ja virallisen osoitteesi perusteella.

Tilastotietoja

• Iin seurakunnan läsnäolevajäsenmäärä vuonna 2016 oli 8158 henkilöä. Eli Iin seurakuntaan kuuluu  % Iiläisistä (31.12.2016).
  • Kastettuja 128
  • Kirkollisia vihkimisiä 25
  • Kuoleet 84
  • Kirkkoon liittyneet 16
  • Kirkosta eronneet 77
  • Kirkollisveroprosentti 1,5 %

Henkilökunta

Iin seurakuntatalo

Tavoitteemme

Iin seurakunnan työn tavoite on, että Vapahtajan opettama lähimmäisen rakkaus toteutuisi seurakuntalaisten elämässä ja - että seurakunta saisi elää lähellä seurakuntalaisia heidän iloissaan ja suruissaan puhutellen, rohkaisten ja lohduttaen Jumalan sanalla ja sakramenteilla.

Iin seurakunta
91100 Ii