Uutisia

Klikkaa uutisen otsikkoa niin saat koko jutun näkyviin.

Lapset askartelevat tonttulakit päässä

Joulunajan hyvänmielen keräykset 23.11. - 4.12.2020

17.11.2020 09.56

Perinteinen Anna Lapselle lahja -keräys sekä uudenlainen lahjakorttikeräys antaa mahdollisuuden tukea Iiläisiä ihmisiä.

Lahjakorttikeräys ruokakauppaan

Uudenlainen lahjakorttikeräys antaa lahjansaajalle mahdollisuuden hankkia jouluruokaa, jota ei normaalisti pystyisi ostamaan.

Anna Lapselle lahja -keräys

Keräys toimii samaan tapaan kuin aikaisempina vuosina. Joulukuusia löytyy Iin kirkkoherranviraston aulasta, Micropoliksesta ja Kuivaniemen kirjastosta. Voit ottaa joulukuusesta koristeen, jossa on pakettikortti, johon on merkitty lahjan saavan lapsen ikä ja sukupuoli.

Lahjatoiveet:

Alle 10 vuotiaat lapset:

• lelut
  • legot
  • kirjat
  • pelit
  • askartelutarvikkeet
  • makeiset

Yli 10 vuotiaat:

• lahjakortit (esim. Kärkkäinen, pitseria, S-ryhmä, Hesburger, paikalliset kauneuden- ja hyvinvoinnin liikkeet, sekä muut paikalliset yritykset)
  • makeiset

Paketoimattoman lahjan voit tuoda takaisin joulukuusen alle, josta diakoniatyöntekijämme hakevat ne säännöllisesti talteen. Lahjasi tuo iloista mieltä ja monia leikkihetkiä alueemme lapsille. Molemmat keräykset päättyvät perjantaina 4.12.

Seurakunnan ja sosiaalitoimen henkilöstöt toimittavat lahjat perheille. Keräyksen järjestävät yhteistyössä Iin Seurakunta, Iin kunnan sosiaalitoimi, Iin Lions Club ry., Iin Vuokratalot Oy, Iilaakso Oy, Micropolis Oy.