KIRKKOKUORON 100-VUOTISJUHLAMESSU

Juhlamessussa Iin kirkossa su 19.5. klo 10. Kirkkokuoro laulaa virret äänissä. Messun musiikki on rikkaasti toteutettu. Virsiä säestetään tavallisuudesta poikkeavasti soitinyhtyeellä, jossa on mukana piano, viulu, sello ja huilu. Tule mukaan musiikin täyteiseen messuun, jossa virsilaulu kajahtaa! Messun jälkeen tarjotaan kirkkoväelle lounas. Päivätilaisuudessa kuoron historiikki ja lapsikuoro esiintyy. Kakkukahvit. Tervetuloa!

MUSIIKIN JA RUNON ILTA

IIN KIRKKO PE 7.6.2019 KLO 19

Eeva Mattila, piano ja Teuvo Päkkilä, lausunta

Ohjelmassa Bachin ja Mozartin musiikkia sekä suomalaista runoutta. Vapaa pääsy! Sydämellisesti tervetuloa!

PÄÄSIÄISKONSERTTI IIN KIRKKO MA 15.4.2019 KLO 18

Kemin kaupunginorkesterin 15 hengen soitinryhmä, Meri-Lapin Oratoriokuoro (30 hlö), Solistit: Johanna Kalmari, sopraano, Mika Nisula, tenori ja Juha Uusitalo, baritoni. Konserttia johtaa Claudio Cohen, kapellimestari.

Konsertissa kuullaan Cesar Franckin ransakalaisen romantiikan ajan teos Les Sept dernieres paroles du Christ en Croix (Kristuksen seitsemän viimeistä sanaa ristillä). Konsertin kesto on n. 60 min. Ohjelmaliput ovelta 15 €. Tervetuloa!