Syysillan sävelhartaudet

11.9. 2018 klo 19 Iin kirkko

Stephanie Archer,                        sopraniino-, sopraano-, altto-, tenori- ja bassonokkahuilut

Timo Kinnunen, harmonikka

Vapaa pääsy, ohjelma 5 €

Ti 18.9.2018 klo 19 Iin kirkko

Selloduo Anna-Maaria ja Olli Varonen

Vapaa pääsy, ohjelma 5 €

Ti 25.9.2018 klo 19 Iin kirkko

Christian Ahlskog, urut

Iin kirkon urkujen 10-vuotisjuhlakonsertti.

Täytekakkukahvit. Vapaa pääsy, ei ohjelmamaksua

SÄVELLYSKONSERTTI

IIN KIRKKO TORSTAI 9.8. KLO 19

Konsertissa kuullaan nuoren sävellyksen opiskelijan Joonas Vatjuksen uusia sävellyksiä kantaesityksenä. Joonas on tullut tunnetuksi myös Weljet- kuoron johtajana. Ohjelmassa ovat mm. soolosarja sellolle ja laulusarja. Konsertissa esiintyvät pianisti Joonas Vatjus, sellisti Tuuli Leppänen, tenori Johannes Vatjus, baritoni Tuomas Vatjus ja mezzosopraano Emilia Juntunen.

Sydämellisesti tervetuloa! Vapaa pääsy. Ohjelmamaksu 10 €, jolla tuetaan nuoria soittajia.

URKUHETKI

Iin kirkossa sunnuntaina 15.4. klo 11.15

Tervetuloa urkuhetkeen, jossa Salla Kujalan urkuoppilaat soittavat urkumusiikkia.

Urkuhetki kestää alle puoli tuntia. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kevätkonsertti Iin kirkossa ke 25.4. klo 19

Tarja Sakko, laulu, Katri Sippola ja Raakel Pöyhtäri, piano

Katri Sippola ja Raakel Pöyhtäri soittavat nelikätisesti pianomusiikin klassikoita. Lisäksi konsertissa kuullaan Tarja Sakon tulkitsemana laulumusiikin helmiä. Konsertin ohjelma koostuu mm. Bachin, Brahmsin ja Schumannin musiikista.

Konserttiin on vapaa pääsy! Ohjelma 5 €.