Nettipäiväkerho

Tervetuloa nettipäiväkerhoon ja nettiperhekerhoon. Tälle sivustolle kerätään materiaalia, jota voitte käyttää kotien kristillisen kasvatuksen tukena. Viikottain vaihtuva Raamatun kertomus löytyy tämän tekstin oikealta puolelta (älypuhelimella tekstin alapuolelta). Tässä Raamatun kertomuksessa kerrotaan siitä, miten Jeesus tuli käymään ystäviensä Marian ja Martan kodissa. Jeesus sanoi, että Maria on valinnut hyvin, kun hän halusi kuunnella Jeesuksen puhetta. Jeesuksen lähellä on hyvä ja turvallista olla.

RUKOUS

Jeesus, siunaa ja suojele meidän kotia ja koko perhettä. Ole mukana meidän kodissa. Jeesus, nyt Sinä puhut meille Raamatussa, auta meitä kuuntelemaan Sinun puhettasi. Pienet, suuret ihmiset Taivaan Isä suojelet. Siunaa meitä kaikkia leikeissä ja levossa. Aamen.

KERHOASKARTELU

Koti on tärkeä paikka. Ota esille paperia ja värikynät. Piirrä paperille iso sydän. Piirrä sydämen sisälle sinun oman perheesi kuva. Väritä kuva!

Halutessasi voit myös tehdä näin:

Piirrä paperille ( tai vahvemmalle kartongille) omaan perheeseesi kuuluvat ihmiset. Väritä ja leikkaa ihmishahmot irti paperista. Voit nyt leikkiä näillä paperinukeilla! Paperinukeille voi halutessaan piirtää ja leikata lisää erilaisia vaatteita. Voit myös piirtää leikkikavereiden kuvia ja tehdä näin ystäväpaperinukkeja.

KERHOVIIKON LEIKKI

Rakennetaan maja! Rakentakaa yhdessä maja ulos pihalle tai sisälle esim. tuolien ja kankaiden/peittojen avulla. Mukavia majaleikkejä!

VINKKEJÄ JA IDEOITA

Jos lapsesi pitää satujen kuuntelemisesta, voit ladata tabletillesi tai puhelimellesi sovelluksen Lukulumo. Lukulumo -sovellus on koronan takia ilmainen kaikille. Siellä on yli sata luettua lastenkirjaa kuvituksineen. Käyttäjätunnus: lukulumokoti. Salasana: 987654321.

Osoitteesta www.lastenkirkko.fi löytyy erityisesti 3-8 -vuotiaille suunnattua materiaalia. voitte vierailla virtuaalikirkossa, pelailla Päkän ja Pulmun tai Tutkimuspartion kanssa. Kannattaa käydä tutustumassa.

Sivulla www.leikkipankki.fi on ohjeita moneen eri leikkiin. Leikkikää yhdessä lastenne kanssa ja viettäkää mukavia kotipäiviä.