Kuivaniemen kirkko

Toimittaa: Matti Kinnunen
kanttorina: Markku Jaakkola
Virret: 205:1-4, 59, 954:1-, 475
Kolehti: Kolehti kohdennetaan vaikeassa elämäntilanteessa oleville lapsiperheille Oulun hiippakunnan alueella. Köyhyys koskettaa joka yhdeksättä lasta Suomessa. Yli 120 000 lasta elää pienituloisessa perheessä. Huoli perheen toimeentulosta on kasvanut merkittävästi elinkustannusten nousun myötä eikä pienituloisilla perheillä ole käytettävissä säästöjä yllättävien menojen maksamiseen. Lapsiperheköyhyys vaikuttaa lasten välittömään hyvinvointiin sekä pitkälle elämänkulkuun. Oulun hiippakunnan alueella diakoniatyössä kohdataan vuosittain paljon tuentarpeessa olevia lapsiperhettä.
Kirkkokahvit. Palveluryhmänä Eläkkeensaajat. Kuivaniemen kappeliseurakunta tarjoaa kirkkokyydin. Voit tilata taksin soittamalla Matti Vääräkankaalle p.0440123252.