Anna lapselle lahja -keräys

Joululahjoja

Iin seurakuntatalo

Iin Micropolis, Kuivaniemen kirjasto

Alkaa 22.11. ja päättyy 3.12.2021. Joulukuuset löytyvät Iin seurakuntatalolta, Iin Micropoliksesta ja Kuivaniemen kirjastosta.

Kuusesta voit ottaa koristeen, jonka mukana on pakettikortti ja siinä on tiedot lahjan saavan tytön / pojan iästä.

Tänä vuonna otamme vastaan lahjoja seuraavasti:

Alle 10-vuotiaat lapset:

lelut, legot, kirjat, pelit, askartelutarvikkeet, makeiset.

Yli 10-vuotiaat: lahjakortit (esim. Kärkkäinen, pitseria, S-ryhmä, Hesburger, paikalliset kauneuden- ja hyvinvoinnin liikkeet, sekä muut paikalliset yritykset), makeiset.

Tuo hankkimasi lahja ja em. pakettikortti lahjakoriin viimeistään perjantaina 3.12.2021. Seurakunnan diakoniatyöntekijät toimittavat lahjat perheille.

Järjestäjä

Keräyksen järjestävät yhteistyössä Iin Seurakunta, Iin Lions Club ry., Iin Vuokratalot Oy, Iilaakso Oy, Micropolis Oy

Kuivaniemen kappeliseurakunta

Kuivaniemi, Oijärvi ja Olhava

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa