Lasten ulkoilukaveri

ma 1.11. kello 09.00 - 13.00
Nainen ja lapsi nauravat
Ulkoilukaveritoimintaa järjestetään joka ma ja ti klo 9-13 välisenä aikana

Haluaisitko ulkoilukaverin lapsellesi? Pyydä seurakunnan ulkoilukaveri lapsesi kanssa ulkoilemaan! Kun haluat ulkoilukaverin lapselle, soita edellisellä viikolla perjantaihin klo 13 mennessä p 040 556 2025 tai 0400 541 319.

Lastenohjaaja tai perhetyöntekijä voivat tulla ulkoilemaan lasten kanssa kotipihallenne tai leikkipuistoon. Ulkoilukaveritoimintaa järjestetään joka ma ja ti klo 9-13 välisenä aikana. Yhteinen ulkoiluaika on kerrallaan noin 1 tunti/ perhe tai perheen kanssa sovittu aika. Ulkoilukaveria voi pyytää kaiken ikäisille lapsille, yhdelle tai useammalle lapselle. Tarvittaessa ulkoilemaan voi tulla 2 työntekijää.

Ulkona leikitään ja touhutaan kivoja juttuja yhdessä, ulkoilun lopuksi lasten kanssa luetaan kuvakirjasta viikon lasten Raamatun (tai muu) kertomus ja lapset saavat kotiin aiheeseen liittyvän värityskuvan tai muun mukavan jutun. Ulkoilukaveritoimintaan voi osallistua, kun perheessä ollaan terveenä. Toimintaan ei voi osallistua silloin, kun perheessä ollaan sairaana tai perheenjäsen on altistunut koronalle. Toiminta on maksutonta.


Ota yhteyttä

osa-aikainen perhetyöntekijä
Puistotie 3
91100 Ii

http://www.iinseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/perhekerho

Seurakunnan perhetyö tekee yhteistyötä kotien, päiväkotien, koulujen, kunnan sosiaalitoimen, neuvolan ja järjestöjen kanssa. Voit ottaa yhteyttä perhetyöntekijään erilaisissa elämäntilanteissa ja perhetyöntekijä tekee pyynnöstä myös kotikäyntejä.

 

http://www.iinseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/perhekerho