Duo Sineraaria Yölaulaja-konsertti

to 22.7. klo 19.00 – 20.00
sopraano Viena Yrjänä ja kitaristi Hanna-Kerttu Sarsila.

Iin kirkko

Konsertti vie kuulijan aistimaan kesäyötä: luontoa, rakkautta ja kaipausta.

Duo Sineraaria on vuonna 2019 perustettu kamarimusiikkikokoonpano, jonka muodostavat sopraano Viena Yrjänä ja kitaristi Hanna-Kerttu Sarsila.

Duo Sineraaria on parin vuoden ikäinen kamarimusiikkikokoonpano, jonka muodostavat sopraano Viena Yrjänä ja kitaristi Hanna-Kerttu Sarsila. Kesällä 2020 Sineraaria teki yhdentoista paikkakunnan konserttikiertueen pääasiassa kirkkoihin. Vuonna 2021 duo esiintyy päivitetyllä ohjelmalla, joka vie kuulijan yöllisiin tunnelmiin ympäri maailmaa.

Viena Yrjänä on Oulussa asuva sopraano, joka valmistui musiikkipedagogiksi keväällä 2021. Yksinlaulujen lisäksi Viena on tehnyt paljon kuoromusiikkia niin solistina kuin aktiivisena kuorolaisenakin.

Hanna-Kerttu Sarsila on kainuulaislähtöinen kitaristi. Hän valmistui musiikkipedagogiksi vuonna 2020 ja jatkaa tällä hetkellä kitaraopintojaan Tukholman kuninkaallisessa musiikkikorkeakoulussa.

Tutustu!