Anna lapselle lahja -keräys 23.11. - 4.12.2020

ma 23.11. kello 09.00 - ma 23.11. kello 14.00
Joululahjapaketteja
Iin seurakuntatalo

Keräystä varten pystytämme joulukuuset Iin kirkkoherranviraston aulaan, Micropolikseen ja Kuivaniemen kirjastoon. Katso lista hankittavista lahjoista!

Miten toimin?

Kuusesta voit ottaa koristeen, jonka mukana on pakettikortti ja siinä on tiedot lahjan saavan tytön / pojan iästä. Tänä vuonna otamme vastaan lahjoja seuraavasti:

Alle 10 vuotiaat lapset:

• lelut
  • legot
  • kirjat
  • pelit
  • askartelutarvikkeet
  • makeiset

Yli 10 vuotiaat:

• lahjakortit (esim. Kärkkäinen, pitseria, S-ryhmä, Hesburger, paikalliset kauneuden- ja hyvinvoinnin liikkeet, sekä muut paikalliset yritykset)
  • makeiset

Tuo hankkimasi lahja ja em. pakettikortti lahjakoriin viimeistään perjantaina 4.12.2020. Seurakunnan ja sosiaalitoimen henkilöstöt toimittavat lahjat perheille. Keräyksen järjestävät yhteistyössä Iin Seurakunta, Iin kunnan sosiaalitoimi, Iin Lions Club ry., Iin Vuokratalot Oy, Iilaakso Oy, Micropolis Oy.

Kuivaniemen kappeliseurakunta

Kuivaniemi, Oijärvi ja Olhava

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa