Sururyhmä

Pidetään käsistä kiinni.

Sururyhmä on sinulle, joka olet menettänyt läheisesi.

Ryhmässä jaetaan tunteita ja ajatuksia, mitä kuolema ja suru herättää. Vaikka jokaisen suru on erilainen, kokemus osoittaa, että jakaminen samassa elämäntilanteessa olevien kanssa voi tuoda lohtua ja jaksamista sekä tilaa tunteille. Seuraava sururyhmä aloittaa toiminnan syyskuussa. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin yhteensä 8 kertaa. Tarkemmat tiedot ajankohdasta ja kokoontumispaikasta saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

pe 11.9 mennessä diakoni Piritta Aatsinki p. 0407182297 tai kappalainen Pekka Soronen p. 0407776959

Kuivaniemen kappeliseurakunta

Kuivaniemi, Oijärvi ja Olhava

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.