Piispanpyöräily

ma 11.5. kello 00.00 - ti 30.6.
Piispa Jukka Keskitalo ja polkypyörä
Iin kirkko, Iin seurakuntatalo, Kuivaniemen kirkko, Liikunta- ja leikkipuisto, Oijärven kyläkirkko ja seurakuntasali, Väli-Olhavan seurakuntatalo

Piispanpyöräily on Oulun hiippakunnan piispa Jukka Keskitalon liikuntatapahtuma, joka järjestettiin ensi kerran 2019. 2020 tapahtuma toteutetaan haastekampanjana, jolla rohkaistaan perheitä tai ystävyksiä liikkumaan yhdessä. Pyöräretken ajankohdan voi valita itse.

Löydä nalle!

Rohkaisemme perheitä pyöräilemään yhdessä jollekin alueen kirkolle tai kappelille ja bongaamaan sen ikkunasta nallen.

Tapahtuman osallistujat voivat halutessaan ottaa kuvan tai videon pyöräretkeltä ja jakaa sen Piispanpyöräilyn sosiaalisen median kanavissa. #piispanpyöräily #nallebongaus Piispanpyöräily on osa valtakunnallista kilometrikisaa (www.kilometrikisa.fi), jonne voit kirjata ylös ajetut kilometrit.

Löydät tapahtumasivun Facebookista. (Linkki Piispanpyöräilyn Facebook-tapahtumaan)

Suvivirren sunnuntain kolehtikohde

Rohkaisemme perheitä lahjoittamaan sopivaksi katsomansa summan Suvivirren sunnuntain kolehtikohteeseen:

Tapahtuman tuotto ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja.

KUA:lla valmiit keräysluvat ja lahjoituskanavat:

• MobilePay nro 75151, haluamasi summa
  • Lähetä tekstiviesti KOLEHTI numeroon 16499 ja lahjoita 20 euroa
  • Tilisiirtolahjoitus Nordea FI33 1572 3000 5005 04. Saaja: Kirkon Ulkomaanapu. Viestikenttään merkintä SUVIVIRSI.
  • Nettilahjoituslinkki täällä.

Yhteistyökumppanit: Oulun seudun seurakunnat ja Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry

Linkki piispanpyöräly sivustolle