Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus

Iin kirkko

Aihe: Kunnian kuninkaan alennustie Jumalanpalvelus striimataan eli lähetetään kirkosta nettiin. Kirkon ovet ovat avoinna jumalanpalveluksen jälkeen hiljentymistä varten.

Toimittaa Ruotsalainen Tapani
kanttorina Jaakkola Markku

Avustaa: Pekka Nevalainen. Suntio: Anne Laurila, Ari Mattila

Virret: 54, -, 15, 60, 501, 77: 1, 4, 5

Palmusunnuntai aloittaa hiljaisen viikon, jolloin muistellaan Jeesuksen kärsimyksiä ja elämän viimeisiä vaiheita. Palmusunnuntai muistuttaa myös Jeesuksen saapumisesta Jerusalemiin. Hän ratsasti aasilla Jerusalemiin, ja kansa heitti hänen eteensä tielle palmunlehviä. (Lähde: https://evl.fi/uutishuone/tiedotearkisto/-/items/item/18511/Kirkkovuosi-+Palmusunnuntai)

Senegal

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.