Anna Lapselle Lahja joululahjakeräys Iissä 23.11. - 5.12.2019

la 23.11. kello 10.00 - to 5.12. kello 14.00

Anna Lapselle Lahja joululahjakeräys Iissä 23.11. - 5.12.2019

Joulukuuset sijaitsevat kirkkoherranviraston aulassa Iissä, Kuivaniemen Kukka Pirttillä ja Micropoliksessa.

Kuusesta voit ottaa koristeen, jonka mukana on pakettikortti ja siinä on tiedot lahjan saavan tytön / pojan iästä. Voit ottaa mukaan myös lahjakassin, johon lahjan voi laittaa. Jos lahja ei mahdu lahjakassiin, voit tuoda lahjan muovipussissa. Lahjaa ei tarvitse paketoida. Tuo hankkimasi lahja ja em. pakettikortti lahjakoriin viimeistään torstaina 5.12.2019.

Seurakunnan ja sosiaalitoimen henkilöstöt toimittavat lahjat perheille ennen joulua. Kiitos lahjoistanne!

Keräyksen järjestävät yhteistyössä Iin Seurakunta, Iin kunnan sosiaalitoimi, Iin Lions Club ry., Iin Vuokratalot Oy, Iilaakso Oy, Micropolis Oy

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

ma 18.11.2019 klo 9.00 - ke 11.12.2019 klo 14.00

Taloustoimisto

Lahjoita kassillinen jouluiloa lähimmäisellesi

Voit ostaa kauppalistan mukaiset ostokset, pakata ne kassiin ja tuoda Iin seurakunnan diakoniatoimistoon p. 040 7376 955 tai taloussihteerille maanantaihin 11.12.2019 mennessä.

Väli-Olhavan seurakuntatalo

Puurojuhla ja kauneimmat joululaulut

Kauneimmat Joululaulut on Suomen Lähetysseuran ja luterilaisten seurakuntien yhteistyötä.