Lahjoita kassillinen jouluiloa lähimmäisellesi

ma 18.11. kello 09.00 - ke 11.12. kello 14.00

Lahjoita kassillinen jouluiloa lähimmäisellesi Taloustoimisto

Voit ostaa kauppalistan mukaiset ostokset, pakata ne kassiin ja tuoda Iin seurakunnan diakoniatoimistoon p. 040 7376 955 tai taloussihteerille maanantaihin 11.12.2019 mennessä.

Itse leivottuja ja valmistettuja tuotteita emme voi ottaa vastaan. Diakoniatyöntekijä jakaa joulukassit apua tarvitseville. Kauppalista: joulumakeisia, pipareita, puuroriisiä, sekahedelmiä, rusinoita, pähkinöitä, kaupan glögiä tai mehua, perunamuusijauhetta, liha- tai kalasäilyke ja hedelmäsäilyke. Kiitos tuestasi!

Diakoniatyöntekijät toimittavat kassit eteenpäin ennen joulua.

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

Väli-Olhavan seurakuntatalo

Puurojuhla ja kauneimmat joululaulut

Kauneimmat Joululaulut on Suomen Lähetysseuran ja luterilaisten seurakuntien yhteistyötä.