Miestenpiiri

Iin seurakuntasali

Miestenpiiri

Miestenpiiri Iin seurakuntatalolla. Tervetuloa juttelemaan ja hiljentymään. Kutsu ystäviä mukaan.  Kahvia ja teetä tarjolla.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Valtarin koulu

IiGospel

IiGospel tulee taas! Esiintymässä gospeltaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Park 7, ilmiömäinen taikuri Miika Korkatti sekä uusi, nouseva bändi Pelastava Tekijä.