Retki Maata Näkyvissä -festareille

Retki Maata Näkyvissä -festareille

Turku

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde mukaan pohjoismaiden suurimpaan kristilliseen nuorisotapahtumaan! Ohjelmassa paljon gospelmusiikkia sekä erilaista tekemistä. Retken hinta 70€.

Maata Näkyvissä -festarit pidetään Turun Gatorade Centerillä ja Messukeskuksessa. Ohjelmassa on paljon musiikkia sekä erilaista toimintaa Raamattuluennoista pingikseen ja sumopainiin. Lähtö bussilla perjantaiaamuna ja paluu myöhään sunnuntaina.

Retken hinta 70€ sisältää matkat, majoituksen, vakuutuksen, liput konsertteihin sekä ruokailut matkoilla sekä festareilla. Majoitus on koulun lattialla.

Rippikuolulaiset voivat myös lähteä mukaan, jolloin he saavat tapahtumasta merkkejä seurakuntayhteysjaksoonsa.

Lisätietoja festareista

Gospelkuoro

Tervetuloa laulamaan kevyttä hengellistä musiikkia rennolla otteella!

Nuortenilta

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Lopuksi vapaata oleskelua ja kahvit.

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. Yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu. Lisätietoja peliohjaajana toimivalta Lauralta p.045-1261873 tai nuorisotyönohjaaja Katrilta p. 0400-882315