Retki Maata Näkyvissä -festareille

Retki Maata Näkyvissä -festareille

Turku

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde mukaan pohjoismaiden suurimpaan kristilliseen nuorisotapahtumaan! Ohjelmassa paljon gospelmusiikkia sekä erilaista tekemistä. Retken hinta 70€.

Maata Näkyvissä -festarit pidetään Turun Gatorade Centerillä ja Messukeskuksessa. Ohjelmassa on paljon musiikkia sekä erilaista toimintaa Raamattuluennoista pingikseen ja sumopainiin. Lähtö bussilla perjantaiaamuna ja paluu myöhään sunnuntaina.

Retken hinta 70€ sisältää matkat, majoituksen, vakuutuksen, liput konsertteihin sekä ruokailut matkoilla sekä festareilla. Majoitus on koulun lattialla.

Rippikuolulaiset voivat myös lähteä mukaan, jolloin he saavat tapahtumasta merkkejä seurakuntayhteysjaksoonsa.

Lisätietoja festareista

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Lopuksi hartaus ja kahvit. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin. Tervetuloa!

Valtarin koulu

IiGospel

IiGospel tulee taas! Esiintymässä gospeltaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Park 7, ilmiömäinen taikuri Miika Korkatti sekä uusi, nouseva bändi Pelastava Tekijä.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Toimintakerho