Pyhäinpäivän messu

Pyhäinpäivän messu Iin kirkko

Pyhäpäivän aihe: Pyhien yhteys

Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivää vietetään 31.10. - 6.11. välisenä lauantaina. Iin seurakunnassa muistetaan vuoden aikana läheisiä poisnukkuneita seurakuntalaisia pyhäinpäivän jumalanpalveluksessa.

Jumalanpalveluksen aikana kaikien heidän muistoksi sytytetään kynttilä. Kutsukirjeet lähetetään omaiselle, jotka ovat antaneet luvan kirkollisiin ilmoituksiin kirkossa ja joka on ilmoittanut yhteystietonsa hautajaisjärjestelyjen yhteydessä. Toivomme että hän ilmoittaa kutsusta muille sukulaisille ja omaisille.

Toimittaa Tapani Ruotsalainen

Kanttorina Eija Savolainen

Kolehti:

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Iin kirkko

Sadonkorjuumessu