Kuivaniemen lasten syyskirkko

Kuivaniemen kirkko

Tervetuloa lasten omaan syyskirkkoon!

Lasten syyskirkko on noin puolen tunnin mittainen lasten oma kirkkohetki, jonka aikana leikitään laululeikkejä ja lapset saavat osallistua eri tavoin. Tässä syyskirkossa kuulemme kertomuksen Nooan arkista, lapset saavat halutessaan ottaa kirkkoon mukaan oman pehmoeläimen. Perhekerho ei kokoonnu 5.9. seurakuntatalolla, osallistumme syyskirkkoon, Tervetuloa perheet ja kaiken ikäiset lapset!

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. Yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu. Lisätietoja peliohjaajana toimivalta Lauralta p.045-1261873 tai nuorisotyönohjaaja Katrilta p. 0400-882315

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Vauva- ja taaperoryhmä

Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa!

Kuivaniemen seurakuntatalo

Kuivaniemen perhekerho

Tule tapaamaan toisia lapsia ja aikuisia ja vaihtamaan kuulumisia!