Lasten syyskirkko

Iin kirkko

Tervetuloa lasten omaan syyskirkkoon!

Lasten syyskirkko on noin puolen tunnin  mittainen lasten oma kirkkohetki, jonka aikana leikitään laululeikkejä ja lapset saavat osallistua eri tavoin. Tässä syyskirkossa kuulemme kertomuksen Nooan arkista, lapset voivat halutessaan ottaa kirkkoon mukaan oman pehmoeläimen. Vauva- ja taaperoryhmä ei kokoonnu seurakuntatalolla 4.9. , osallistumme syyskirkkoon. Tervetuloa perheet ja kaikenikäiset lapset!

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. Yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu. Lisätietoja peliohjaajana toimivalta Lauralta p.045-1261873 tai nuorisotyönohjaaja Katrilta p. 0400-882315

Liikunta- ja leikkipuisto

Puistoaamu

Tervetuloa puistopyhäkouluhetkeen ja leikkimään puistoon!

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Vauva- ja taaperoryhmä

Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa!