Lautapeli-iltapäivä

Lautapeli-iltapäivä Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu.

Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille lautapeleistä kiinnostuneille. Tilaisuudessa on mahdollisuus pelata lasten-, nuorten- ja aikuisten lautapelejä, joten koko perhe on tervetullut mukaan! Yli 10-vuotiaat voivat tulla myös yksin, mutta sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kerhotilassa on myös leluja perheen pienimmille. Voit tulla koko ajaksi tai oman aikataulusi mukaan. Iltapäivää eteenpäin luotsaavat peliharrastajat Laura p.045-1261873 ja Markus.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Nuortenilta on kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Lautapeli-iltapäivä

Iin kirkko

Gospelmessu

Gospelmessussa lauletaan nuortenveisuja nuorten musaryhmän ja gospelkuoron säestyksellä.