Kirkkokuoron 100-vuotisjuhlamessu

su 19.5. kello 10.00

Kirkkokuoron 100-vuotisjuhlamessu Iin kirkko

Juhlamessussa Iin kirkossa Kirkkokuoro laulaa virret äänissä. Messun musiikki on rikkaasti toteutettu, esimerkiksi synnintunnustus ja uskontunnustus lauletaan. Lisäksi virsiä säestetään tavallisuudesta poikkeavasti soitinyhtyeellä, jossa on mukana mm. piano, viulu, sello ja huilu. Tule mukaan musiikin täyteiseen messuun, jossa virsilaulu kajahtaa! Pyhäpäivän aihe: Taivaan kansalaisena maailmassa

Toimittaa: Tapani Ruotsalainen
kanttorina: Eija Savolainen

Avustaa: Markku Jaakkola,Nina Peltola,Pekka Soronen,Sanna Karppinen. Musiikkiryhmä: Kirkkokuoro, soitinyhtye ja solisti.
Kolehti: Evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Messuun on kuljetus Kuivaniemeltä, kyytiä tarvitsevat voivat soittaa taksi Aune Miettuselle puh.040-5718618. Kuivaniemellä ei ole jumalanpalvelusta.

 


kirkkoherra
Puistotie 3
91100 Ii

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Katso myös

su 21.7. klo 10.00

Iin kirkko

Sanajumalanpalvelus

Pyhäpäivän aihe: Herran palveluksessa
su 28.7. klo 10.00

Iin kirkko

Sanajumalanpalvelus

Pyhäpäivän aihe: Rakkauden laki
su 4.8. klo 15.00

Iin kirkko

Sanajumalanpalvelus - Ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen

Pyhäpäivän aihe: Kirkastettu Kristus