Nuortenilta

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta on kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän.

Nuortenilloissa seurataan kirkkovuotta tai muuten ajakohtaisia asioita nuorten maailmasta käsin. Illan päätteeksi hartaus, kahvit ja vapaata oleskelua. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

osa-aikainen nuorisotyönohjaaja
osa-aikainen nuorisotyönohjaaja

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu.

Nuortenilta

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.

Iin kirkko

Gospelmessu

Gospelmessussa lauletaan nuoren seurakunnan veisuja nuorten musaryhmän ja gospelkuoron säestyksellä. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta gospelmessu/perhekirkko merkinnän.