Nuortenilta

Kuivaniemen Majakka

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.

Nuortenillat ovat kaikille nuorille avoimia ohjelmallisia iltoja, joissa seurataan kirkkovuotta sekä ajankohtaisia teemoja nuorten maailmasta. Lopuksi kahvittelua ja vapaata oleskelua.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Nuortenilta on kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu.

Iin kirkko

Gospelmessu

Gospelmessussa lauletaan nuortenveisuja nuorten musaryhmän ja gospelkuoron säestyksellä.