Lounas Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Iin seurakuntasali

-

Lounaalla tarjolla porsaanlihakastike lisukkeineen ja jälkiruoka kahvit. Lounasta myydään 7 euron hintaan niin kauan kuin ruokaa riittää klo 11-13 välisenä aikana.
Yhteisvastuu lounaan tarvikkeita ovat lahjoittaneet: Kalaliike H.Kuha, K-Hamina Ii, Putaan Pulla, S-market Turva Ii.

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

Iin kirkko

Marian päivän konsertti

Konsertissa esiintyy Iiläisiä urkuoppilaita, nokkahuiluduo Johanna Savolainen ja Gabriel Archer (altto- ja bassonokkahuilut), Pasi Kyröläinen, laulu ja Kirkkokuoro. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kolehti. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Oijärven kyläkirkko ja seurakuntasali

Yhteisvastuu-laulutilaisuus

Jumalanpalveluksen jälkeen laulutilaisuus, kahvit ja arvontaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Voit tuoda arpavoittoja.