Lautapeli-iltapäivä

Lautapeli-iltapäivä Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu.

Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille lautapeleistä kiinnostuneille. Tilaisuudessa on mahdollisuus pelata lasten-, nuorten- ja aikuisten lautapelejä, joten koko perhe on tervetullut mukaan! Yli 10-vuotiaat voivat tulla myös yksin, mutta sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kerhotilassa on myös leluja perheen pienimmille. Voit tulla koko ajaksi tai oman aikataulusi mukaan. Iltapäivää eteenpäin luotsaavat peliharrastajat Laura p.045-1261873 ja Markus.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Nuortenilta on kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän.

Kuivaniemen Majakka

Nuortenilta

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.

Kappeli

Nuorten kynttiläkirkko

Kynttiläkirkko on lyhyt messu eli ehtoolliskirkko. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta gospelmessu tai nuortenilta merkinnän.