Nuorten kynttiläkirkko

Nuorten kynttiläkirkko Kappeli

Kynttiläkirkko on lyhyt messu eli ehtoolliskirkko. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta gospelmessu tai nuortenilta merkinnän.

Kynttiläkirkossa lauletaan, rukoillaan, hiljennytään ja vietetään ehtoollista ilman turhaa pönötystä. Ilta jatkuu nuorteniltana alakerran kerhotilassa.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

osa-aikainen nuorisotyönohjaaja

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.

Iin kirkko

Gospelmessu

Gospelmessussa lauletaan nuoren seurakunnan veisuja nuorten musaryhmän ja gospelkuoron säestyksellä. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta gospelmessu/perhekirkko merkinnän.