Vauva- ja taaperoryhmä

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa!

Ryhmä on 0-2 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu laululeikkipainotteinen perhekerho. Kerhossa on mahdollisuus jutteluun toisten vanhempien kanssa. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Olet lämpimästi tervetullut ryhmään ensimmäisen lapsesi tai useamman lapsen kanssa!

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu.

Väli-Olhavan seurakuntatalo

Perhekerho Väli-Olhavan seurakuntatalolla

Tule tapaamaan toisia lapsia ja aikuisia ja vaihtamaan kuulumisia!

Vauva- ja taaperoryhmä