IiGospel

IiGospel

Iin urheilijoiden talo, Rysä

Tervetuloa gospelmusiikin ja Jumalan sanan ääreen! Tapahtumassa mukana NNS, Mikko Vaismaa, Niina Männistö sekä House Band. Vapaa pääsy. Jatkot klo 23 asti.

Iin seurakunnan ja Helluntaiseurakunnan yhteinen gospeltapahtuma, jossa tänä vuonna mukana gospelbändi NNS, koomikko Mikko Vaismaa, lapsi- ja nuorisotyöntekijä Niina Männistö Alajärven Helluntaiseurakunnasta sekä tunnelmakohottajana loistava House Band. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se kuuluu osana rippikoululaisten seurakuntajaksoon.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

osa-aikainen nuorisotyönohjaaja

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Gospelkuoro

Tule mukaan laulamaan iloisella ja reippaalla otteella uusia hengellisiä lauluja. Lisätiedot kanttori Eija Savolainen p.040 737 6966.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Nuortenilta on kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän.

Iin kirkko

Marian päivän konsertti

Konsertissa esiintyy Iiläisiä urkuoppilaita, nokkahuiluduo Johanna Savolainen ja Gabriel Archer (altto- ja bassonokkahuilut), Pasi Kyröläinen, laulu ja Kirkkokuoro. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kolehti. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!