Miestenpiiri

Miestenpiiri

Miestenpiiri kokoontuu Iin seuarakuntasalissa. Tule juttelemaan ja hiljentymään.  Kahvia ja teetä tarjolla!  Tervetuloa!!

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Porinapiiri

Tervetuloa!

Iin urheilijoiden talo, Rysä

IiGospel

Tervetuloa gospelmusiikin ja Jumalan sanan ääreen! Tapahtumassa mukana NNS, Mikko Vaismaa, Niina Männistö sekä House Band. Vapaa pääsy. Jatkot klo 23 asti.