Miestenpiiri

Iin seurakuntasali

Miestenpiiri

Miestenpiiri kokoontuu Iin seuarakuntasalissa. Tule juttelemaan ja hiljentymään.  Kahvia ja teetä tarjolla!  Tervetuloa!!

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Gospelkuoro

Tule mukaan laulamaan iloisella ja reippaalla otteella uusia hengellisiä lauluja. Lisätiedot kanttori Eija Savolainen p.040 737 6966.

Iin seurakuntatalo

KIRKKOKUORO

Laulamme 3-4-äänisiä virsiä ja hengellisiä lauluja. Uudet laulajat ovat tervetulleita. Lisätietoja kanttori Eija Savolaiselta.

Iin kirkko

Marian päivän konsertti

Konsertissa esiintyy Iiläisiä urkuoppilaita, nokkahuiluduo Johanna Savolainen ja Gabriel Archer (altto- ja bassonokkahuilut), Pasi Kyröläinen, laulu ja Kirkkokuoro. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen kolehti. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!