3. adventtisunnuntain aihe: Tehkää tie Kuninkaalle

Toimittaa: Ruotsalainen Tapani
kanttorina: Jaakkola Markku
Kolehti: Jumalanpalveluselämän yhteisöllisyyden vahvistamiseen paikallisseurakunnissa koulutusten ja tapahtumien avulla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Iin rauhanyhdistyksen kirkkopyhä. Pyhäpäivän aihe: Ansaitsematon armo

Gospelmessu

Gospelmessussa lauletaan nuoren seurakunnan veisuja nuorten musaryhmän ja gospelkuoron säestyksellä. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta gospelmessu/perhekirkko merkinnän.

Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanan kylvö